Сняг зарадва кенгура в Нов Южен Уелс, Австралия. Части от

...
Сняг зарадва кенгура в Нов Южен Уелс, Австралия. Части от
Коментари Харесай

Сняг зарадва кенгура в Австралия

Сняг зарадва кенгура в Нов Южен Уелс, Австралия. Части от страна са обхванати от много студено време, което не е изключително прелестно за човешките жители, само че кенгурата наподобява са удовлетворени от редкия снеговалеж, оповестява БиБиСи.

След мощни ветрове и студени зимни условия в три югоизточни щата, в някои елементи на страната имаше редки снеговалежи. Метеоролозите оповестяват, че това е от най-големите студове в Австралия през последните години.

В столицата Канбера локалните медии оповестиха, че футболен мач се играе на сняг за първи път. Снеговалежът също докара до затваряне на пътища отвън Сидни.

Стивън Гренфел ги е снимал до момента в който скачат из открити полета, без да се тормозят от студа.

Докато в региона се следят няколко снежни дни всяка зима, през август температурата нормално е към 10 градуса по Целзий.

Силни снеговалежи и сложни условия не престават в някои елементи на Югоизточна Австралия и при започване на тази седмица.

Студеният фронт също провокира отменяне на полети и прекъсване на тока на към 10 000 семейства в южната част на страната.

Австралия претърпя рискови метеорологични събития през последната година, в това число наводнения, пожари и циклони.

Освен това страната продължава да бъде опустошавана от продължителна суша, която основава доста напрежение в селските общности. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР