Сняг вече вали и в Пловдив. По този начин започнаха

...
Сняг вече вали и в Пловдив. По този начин започнаха
Коментари Харесай

Сняг вече вали и в Пловдив

Сняг към този момент вали и в Пловдив. По този метод започнаха да се сбъдват прогнозите на синоптиците за утежняване на времето в цялата страна. В момента температурата на въздуха в града под тепетата е нула градуса.

Днес през страната ще минава леден атмосферен фронт. С сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър ще нахлува леден въздух. В по-голямата част от Южна България ще превалява сняг, тук-там в югоизточните региони и по Черноморието - дъжд и сняг.

Още преди обяд в Северна България преваляванията ще спрат, а след обяд и облачността ще стартира да се раздира и понижава. Температурите ще се намаляват и към 14 часа ще са сред минус 2° и 3°, в София - към минус 2°, само че до края на денонощието сензитивно ще застудее и в цялата страна към този момент ще са негативни. 

В планините ще вали сняг. Привечер преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северозападен вятър. Температурите бързо ще се намалят и към 14 часа на височина 1200 метра ще е към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд, след обяд подправен със сняг. Ще духа сдържан, след обяд и краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намаляват и към 14 часа ще са 1°-5°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР