Сняг прехвърча тази нощ на Черни връх. В южните и

...
Сняг прехвърча тази нощ на Черни връх. В южните и
Коментари Харесай

Сняг на Черни връх

 Сняг прехвърча тази нощ на Черни връх. В южните и в източните региони през днешния ден още веднъж ще вали. През идващите дни облачността ще намалее до незначителна. Това съобщи пред БНТ синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Стойчева. Миналата година първият сняг на Черни връх падна 1 седмица по-късно - на 26 септември.

" До понеделник времето ще се усъвършенства, а по-късно още веднъж ни чака и повишаване на температурите. Захлаждането ще е за малко - 2-3 дни. За първи път ще си приказваме за слани, най-много в котловините. На доста места температурите ще паднат до сериозните 4-5 градуса, а в обособени региони и по-ниски ", съобщи тя.

" През трите почивни дни времето ще е уместно за туризъм, само че температурите към този момент са доста ниски ", предизвести Стойчева. " Малко по-динамично ще бъде времето през септември. От 24 до 28 един средиземноморски циклон ще докара до покачване на облачността и основни превалявания. Това за в този момент остава като възможност ", безапелационна е синоптичката.

" Понеделник ще бъде един от най-топлите дни, вторник също ще е с високи температури, само че облачността ще се усили. След това температурите едва ще се понижат, само че това ще бъде нищожно ", съобщи още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР