Сняг над 2000 метра в Стара планина прогнозират синоптиците за

...
Сняг над 2000 метра в Стара планина прогнозират синоптиците за
Коментари Харесай

Времето: Студено утро, валежите постепенно ще спират

Сняг над 2000 метра в Стара планина предвиждат синоптиците за през днешния ден. Не забравяйте връхна дреха тази заран - ще е много хладно с минимални температури сред 8 и 13 градуса. Ще духа и северен вятър, което ускорява чувството за мраз. Валежите последователно ще стопират, най-късно в крайните източни региони, а облачността в множеството места ще намалее до най-вече слънчево. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°.

Над планините ще бъде облачно, по билата и високите елементи - мъгливо. Преди обяд ще има валежи от дъжд, в Стара планина над 2000 м - от сняг. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, над масивите от Западна България до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – краткотрайно мощен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 – към 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. До вечерта преваляванията ще отслабнат и стопират. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:11 часа и ще залезе в 19:28 часа. Продължителността на деня е 12:17 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР