Снукър играчите са третирани като лабораторни мишки, обяви голямата звезда

...
Снукър играчите са третирани като лабораторни мишки, обяви голямата звезда
Коментари Харесай

Рони О’Съливан: Снукър играчите са третирани като лабораторни мишки


Снукър играчите са третирани като лабораторни мишки, разгласи огромната звезда Рони О’Съливан в навечерието на Световното състезание в шефилдския спектакъл “Крусибъл”. Най-важният шампионат в джентълменския спорт стартира в петък, като в популярната зала ще бъдат допускани до 300 фенове и по този начин за първи път в изискванията на пандемия спортно събитие във Англия ще се организира пред аудитория.

 Задава ли се още веднъж " проклятието на " Крусибъл "?

О’Съливан е реностен последовател на всички вероятни защитни ограничения против новия ковид и по тази причина счита, че решението да се играе пред почитатели е прекомерно рисковано.

“Опълчвам се на всекиго, който, примерно, четири месеца се е самоизолирал и е спазвал отдалеченост и в този момент внезапно взема решение да стои в цялостна с хора стая. Това си е предпочитание за гибел. А на някои хора просто не им пука. Но разбирам за какво някой, който се грижи за здравето си, не би се чувствал удобно в такава обстановка.

Аз самият не се усещах добре, когато попаднах в стая с десетима непознати. Но всички поемаме опасности, даже играчите, тъй като имаме избор да участваме или не.

Разбирам, че в случай че нормално имаш 5000 души аудитория, ще загубиш финансови приходи. Но за 200 души заслужава ли си рискът? Може би желаят да създадат опит със събития пред аудитория и би трябвало да стартират отнякъде. Чувам по какъв начин хора споделят, че третират снукър играчите като лабораторни мишки. Трябва да почнеш отнякъде и почваш със снукър играчите”, сподели Рони О’Съливан, представен от Военновъздушни сили.

“Хората подценяват риска, до момента в който някой техен непосредствен или прочут не се разболее или почине. Говорил съм с доста медицински сестри, които ми описват по какъв начин хората подценяват болестта, само че когато към този момент не могат да дишат, молят за избавление на живота.

Познавам хора, които починаха от ковид, а също по този начин не съм доближавал майка ми на по-малко от два метра от началото на всичко, тъй като тя е измежду рисковите, защото предходната година кара тежка пневмония”, добави Ракетата.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР