Снсимка: Булфото, архивМинистър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет

...
Снсимка: Булфото, архивМинистър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет
Коментари Харесай

Борисов обсъди Пакета Мобилност I с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел

Снсимка: Булфото, списък

Министър-председателят Бойко Борисов и ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел организираха телефонен диалог. По самодейност на Мишел двамата разговаряха по отношение на видеоконферентната среща на държавните и държавни ръководители, която ще се състои в края на актуалната седмица. На нея европейските водачи ще обсъдят Плана за възобновяване на Европа, който Европейската комисия предложи публично на 27 май, оповестява " Канал 3 ".

 
Акцент в диалога на премиера Бойко Борисов и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел беше Пакетът Мобилност I – тематика, по която по-рано през днешния ден Борисов беседва и с представителите на сдруженията на превозвачите. Борисов изрази позиция, че приемането на актуалното предложение би било неточност, защото съдържа несъгласия. Министър-председателят даде образец с една от последствията от приемането на Пакета, който ще докара до изминаването на хиляди километри на вятъра от тежкотоварните машини и до в допълнение замърсяване на въздуха с нездравословни излъчвания, което не отговоря на общия европейски блян към запазване на околната среда.
 
Премиерът Борисов означи, че смята предлагането на Европейката комисия за доста уравновесено, изключително като се има поради сериозните провокации, подбудени от пандемията от COVID-19. Министър-председателят изрази своето положително отношение към проекта за възобновяване, като акцентира, че е значимо да се регистрира стартовата позиция на стопанските системи на всяка страна, както и силата им на реакция при рецесии.
  
Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че за България е значимо кохезионната и общата селскостопанска политика да бъдат непокътнати на равнищата на актуалното предложение. Премиерът подсети, че за по-младите държави-членки обичайните бюджетни политики на Европейски Съюз са от значително значение за достигането на общоевропейските стандарти и за повишение на конкурентоспособността. По отношение на Многогодишната финансова рамка Борисов също регистрира като позитивно съответното финансиране по въпросите на миграцията и сигурността, което съответствува с разбирането на премиера за основното значение на опазването на външните граници на Европейски Съюз.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР