Снощното представяне на Волен Сидеров категорично беше позор за Народното

...
Снощното представяне на Волен Сидеров категорично беше позор за Народното
Коментари Харесай

В коалиционното споразумение нямало правила за поведение констатираха от ГЕРБ

" Снощното показване на Волен Сидеров изрично беше срам за Народното събрание. " Това съобщи Даниела Дариткова на брифинг в централата на ГЕРБ, отдаден на вчерашното шоу, което разигра водачът на " Атака " Волен Сидеров в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия.

Дариткова желала да сервира още нощес да сервира извинението си, че е станала очевидец на такова нещо, в което " е заложен престижът на Народното събрание ". Според нея държанието на Сидеров е точно удар върху престижа на институцията Народното събрание . " Това беше персонален негатив, само че всички ние сме призвани да пазим престижа на институцията - Народното събрание ", разяснява Дариткова.

Тя има вяра, че снощната преживелица би могла да накара българския гласоподавател деликатно да гласоподава на локалните избори и да преценя деликатно, тъй като това е отговорност.

Даниела Дариткова не отговори на въпрос дали държанието на Волен Сидеров е удар по ръководещата коалиция, обяснявайки, че всеки носи отговорност за всяко държание. По думите й обединението е скрепена с съдружно съглашение и там не са разписвали правила за държание. Тя посочи, че отговорността би трябвало да бъде персонално позиционирана, а диалози за бъдещето на обединението се водят в различен формат.

Парламентарния началник Цвета Караянчева също съобщи, че сходно държание не би трябвало да се толерира. Ние сме разнообразни политически сили и по друг метод водим акцията си, разяснява Караянчева и напомни Костинбродската спекулация и по какъв начин била коментирана тя.

" Ние понесохме доста негативи от това, само че все пак бяхме спечелили. Такова държание не трябва да се толерира ", прикани парламентарния началник.

От своя страна вицепремиерът Томислав Дончев призна, че ГЕРБ са пострадали от цялата работа , само че акцентира, че ГЕРБ няма да водят акция с компромати и " мръсна акция ". Според него когато това се случва, значи, че липсват съответни хрумвания, цели и послания.

" Краят на акцията е да гледаш хората в очите, а не да се гледаш в огледалото " , сподели вицепремиерът.

" Местните избори не са национална политическа конспирация , а са избори. Ние се интересуваме от проблемите на хората, а не се опитваме да изменим националната политическа обстановка, да вършим гражданска война и контрареволюция ", съобщи вицепремиерът и прикани да не се чака от претендентите на ГЕРБ оплюване, тъй като това е технология на слабите. Изборите ще свършва, страстите ще спаднат и ръководещите натъртват на няколко съществени тематики.

При нас няма магьосници, чародеи и фокусници и всичко, което се поема като ангажимент е ясно по какъв начин би могло да се случи, похвали се вицепремиерът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР