Снощният лайф на "Като две капки вода" отново предизвика бурни

...
Снощният лайф на "Като две капки вода" отново предизвика бурни
Коментари Харесай

Дарин Ангелов скочи в скута на Вергов

Снощният лайф на "Като две капки вода " още веднъж провокира бурни реакции измежду публиката и в залата, и пред дребните екрани. Този път всички станаха очевидци на нещо, което сигурно ще се разяснява още дълго - буйната целувка сред Дарин Ангелов и Юлиан Вергов.

Дарин, който сполучливо се превъплъти в облика на изкусителната поп фолк звезда Камелия, по този начин се увлече в осъществяването на емблематичната й ария от близкото минало "Луда по тебе ", че скочи в скута на Юлиан Вергов и го... целуна в устата.

 undefined

Вергов остана като стъписан до края на осъществяването, а след него известно време имаше червило по устата. В последна сметка, макар останалите любопитни осъществявания, Дарин Ангелов стана победител на вечерта.

 undefined

"Това беше брутално. Единственият минус беше, че не сподели зърно, ма ше му простя ", гласеше един от многото мнения в обществените мрежи. А в различен се споделя: "Много прелестно съм сюрпризирана от Дарин. Мислех, че е огромен глезльо и няма да подходи съществено в този формат. Той хваща всеки облик крепко и се старае. Браво! "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР