Снощният лайф на Като две капки вода бе определен от

...
Снощният лайф на Като две капки вода бе определен от
Коментари Харесай

Скочиха на Фънки заради Мариана Попова и Есил Дюран

Снощният лайф на " Като две капки вода " бе избран от доста от почитателите на формата в обществените мрежи като един от най-силните. Звездните дуетни осъществявания накараха феновете на няколко пъти да се изправят на крайници. В последна сметка победител на вечерта стана Краси Радков поради умопомрачителната си реплика на Слави Трифонов.

Разбира се, шоуто не мина и без някои пиперливи мнения. Верен на стила си, Фънки и този път бе в ролята на неприятното ченге в журито. А реакциите в мрежата след негови изявления пристигнаха най-много след изпълнението на Мариана Попова и Миро. Мариана влезе в облика на дуетната половинка на Миро - Анелия, само че съгласно Фънки не задоволително безапелационно.

" Поздравления на Миро, който постоянно е брилянтен! А аз от самото начало слушах дуета Миро и Мариана. Не можах да направя, Марианче, връзката с Анелия, признавам си най-откровено. Ти пя прелестно, песента стана ужасно, само че беше ти! ", съобщи Фънки, а думите му провокираха неодобрение и в Хилда Казасян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР