Снощи започна вторият сезон на Ергенът“, като и тази година

...
Снощи започна вторият сезон на Ергенът“, като и тази година
Коментари Харесай

Ето коя печели „Ергенът“, фотос ги издаде: (СНИМКИ)

Снощи стартира вторият сезон на „ Ергенът “, като и тази година не липсват паметни участнички. Пианистът Евгени Генчев се държа галантно с дамите, само че се видя, че беше покъртен от част от момите. Той впечатли зрителките на шоуто и май ще се окаже по-успешен от Виктор Стоянов от първия сезон.

Носят се клюки, че пианистът в действителност си е намерил жена и се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина Карабаджак, която е съумяла да плени Генчев. Тя се показва като блогър и бизнес дама, притежател на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, само че към момента приказва с акцент, поради което други участнички в началото я объркват с рускиня.

„ Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига доста, доста напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която много си развърза езика и сподели, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите евентуално е издала и че Ирина е избраницата “, написа потребителка в формален канал на шоуто.

„ Надявам се тук да намеря любовта “, сподели той в първия епизод и другарка на Ирина е направила стоп кадър на този миг и я тагнала.

Половинката на Наум Шопов – Теа, показа стори, в което виждаме Евгени на дивана и брюнетка с тил към камерата. Прическата издава, че това е Ирина и евентуално по време на формата са съумели да си станат близки с водещия и неговата половинка, която беше неразделно до него в Турция по време на фотосите на сезона.

Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от нашенци да се разхождат в Париж, което значи, че към момента са дружно и любовта им не се е изпарила след привършване на формата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР