Снощи за пореден път се убедихме, че въздействието на жените

...
Снощи за пореден път се убедихме, че въздействието на жените
Коментари Харесай

Музика и вдъхновение: първи кадри от специалното събитие Историите на Edna жена: Думите в музиката

Снощи за следващ път се убедихме, че въздействието на дамите и изкуството е най-голямата мощ, която ни събира, сплотява и въодушевява.

Уютна есенна атмосфера, вино и похапване в приятна компания и доста вдъхновяващи истории – всичко това ни донесете третото събитие " Историите на Edna жена: Думите в музиката ".

" Историите на Edna жена: Думите в музиката " е третото ни ексклузивно събитие, което организираме с любов към невероятните женски истории, към силата на думите и най-много магията, която музиката има.

Специалните ни посетители бяха  едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова.  Пред водещия Митко Павлов и публиката трите надарени дами разкриха доста забавни истории от професионалния и персоналния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката.

Завършихме вечерта освен с необятни усмивки и доста фотоси, само че и несъмнено можем да кажем, че почувствахме Поли, Керана и Маги по-близки – следващото доказателство, че музиката и персоналните истории ни сплотяват повече от всичко. 

За всички, които не съумяха да участват през вчерашния ден, очаквайте напълно скоро да споделим още доста забавни и вълнуващи моменти от специфичното събитие " Историите на Edna жена: Думите в музиката ".

Благодарим на , ,  и , с чиято поддръжка се случи това вдъхновяващо събитие!

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР