Снощи в зала Брамс във Виена се проведе един нетрадиционен

...
Снощи в зала Брамс във Виена се проведе един нетрадиционен
Коментари Харесай

Как звучи Северното сияние

Снощи в зала Брамс във Виена се организира един нетрадиционен концерт. Симфонията Sound of light е композиция сред съвременни технологии, класическа музика и... Северното зарево.

Музикалният и софтуерен опит е на Huawei , а зад крайния резултат стои дълга подготовка. За да може да бъде показано Северното зарево посредством музика, естественият феномен първо се снима. Кадрите са дело на професионалния фотограф Кйегил Скогли.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от®(@bencebarsony) на Ное 28, 2018 в 11:39 PST

След това благодарение на особено основана система, основана на изкуствения разсъдък на смарт телефона P20 Pro . Уникална по рода си AI платформа разпознава и проучва другите характерности на светлината - цвят, скорост и други, и генерира няколко музикални разновидността на това, което е видяла.

Интензитета на композицията да вземем за пример зависи от другите светлосенки на сиянието. И всичко това се прави не с няколко суперкомпютъра, а единствено благодарение на потенциала на флагмана на Huawei P20 Pro.

Така основаните музикални детайли първо минават през композитора Марк Сейфриц, а по-късно и през диригента и композитор Джеймс Шиърман, който придава приключения тип на симфонията, изпълнена от оркестър нощес във Виена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mike ✌️ (@follow_the_mike) на Ное 28, 2018 в 12:56 PST

Благодарение на всички тези хора, а и на изкуствения разсъдък, Sound of Light реализира приключен тип и главната си цел - да звучи по този начин, като че ли Северното зарево и изкуствения разсъдък ни приказват посредством музиката .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР