Снощи в предаването на Милен Цветков, бившата барета, експерт по

...
Снощи в предаването на Милен Цветков, бившата барета, експерт по
Коментари Харесай

Веселина Томова: Мафиотско убийство откри Европредседателството

Снощи в предаването на Милен Цветков, някогашната барета, специалист по сигурността, Симеон Иванов изрече това, което към този момент бяхме написали: „ Семейството в Нови Искър е изтребено от експерт. И то не от ревнивост, както се приказва, а по разпореждане на мафията.Няма по какъв начин да влезе елементарен човек и с револвер с по един изстрел в главата да избие цяла фамилия! Ако е от ревнивост, щеше да издебне дамата на друго място. Всичко е добре планувано, добре квалифицирано. Първо е убита дамата. Тя е разстреляна на място, където не се качва даже полицията. Нейното закъснение е събрало на едно място в къщата цялата фамилия. И тогава експертът идва и избива всички. Първо кучето, с цел да влезе, по-късно хората. Знаете, че има подозрения, че мъжът е бил в афери с Данък добавена стойност. Това са пари, които, в случай че не е отчел, мафията прави по този начин, че да няма кой да ги харчи от неговите наследници. Затова са избити всички, даже бабата, която се явява правоприемник. По сходен метод работи албанската мафия. Тя чисти до крайник! И вижте единствено по кое време е стреляно – когато стартират фойерверките. Пак споделям, това е професионална работа, поръчана на човек, който незабавно след изтезанието е напуснал страната”.
След убийството следените медии, близки до Властта, затрупаха пространството с купища безумни ОТКЛОНЯВАЩИ „ версии “, свързани все с „ персонални драми “, обичай комшия, ревнивост, обич и прочие тинтири – минтири…
Бойко Борисов го няма никакъв по тематиката. Няма и щаб и в Банкя, който да „ проверява “ шесторното ликвидиране. Няма дори и имитация, че това са „ изстрели против държавността “, както беше при опита за ликвидиране на висшия началник в Национална агенция за приходите, отговарящ за фиска и контрола върху акцизите, надлежно контрабандата.
Бойко Борисов „ оправя “ света и интернационалното състояние, „ комфортно “ бягство, до момента в който в България вилнее МАФИЯТА!
Ако питате нас, ДДС-то е единствено една от брънките в тази изрично МАФИОТСКА ВЕНДЕТА. Ако питате нас, той и Борислав Манджуков бе разстрелян, а се знаеше какъв състезател е по въпроса с ДДС-то. Тук обаче става дума за ПОКАЗНА ВЕНДЕТА НА ВСИЧКИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО – МАФИЯТА ДАВА ПОСЛАНИЕ! – ПОСЛАНИЕ КЪМ ОНЗИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА Гражданско отделение ПОЛУЧИ И ОНЗИ, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ТОЧНО Е ПОСЛАНИЕТО!
Писах към този момент, че по една случайност единствено преди дни изгледах и трите сезона на жестокия, изумително изработен, италиански сериал „ Гомор “, писах и че това шесторно ликвидиране е като „ извадка “ от „ Гомор “. Който е гледал кино лентата ще разбере защо приказвам, тъй като „ Гомор “ е учебник за това по какъв начин работи МАФИЯТА.
ТИР-овете, с които се е занимавал Неделчо Юнаков имат и тайници, с изключение на гуми и „ публична “ стока, капише?!
Шесторното ликвидиране е безспорна мафиотска кавга.
С него започва и европредседателството на България. В която се оказва, че се случват „ забележими резултати “ и „ непоклатимост “, които се ръководят от мафия, и когато стане „ засечка “, мафията ЧИСТИ! И ЕЛИМИНИРА! А „ дейностите “, поради които ЧИСТИ мафията са все такива, които са с ЧАДЪР от Властта!
Нито опита за ликвидиране на висшия НАП-аджия ще бъде разкрито – в смисъл да бъде оголен ПОРЪЧИТЕЛЯТ, нито ПОРЪЧИТЕЛЯТ на тази мафиотска кланица – ще бъде оголен от дефилиращите пред тв камерите като за „ тур за аплодисменти “ основен прокурор, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, вътрешен министър /който дори рече, че „ …ако има закононарушение въобще, то било доста тежко “/, нито основен следовател.
Цацаров и Министерство на вътрешните работи ги е шубе даже и да изрекат думичката – мафиотско ликвидиране. Защо? Защото мафия значи СРАСТВАНЕ на проведена престъпност с властта.
Толкова.

Веселина Томова, спекулация.бг
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР