Снощи в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Снощи в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Презареди България регистрира своята листа за участие в евроизборите! Искания: Незабавно увеличение на заплатите и пенсиите с 50%! Бареков и Байрактаров сезираха прокуратурата за евтиния апартамент на Каракачанов!

Снощи в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всеки вторник и четвъртък от 21:00ч. онлайн по телевизия "Евроком ", водещите публично оповестиха, че "Движение презареди България " е записало своята листа за присъединяване в идните евроизбори на 26 май.

Водач на листата е журналистът Димитър Байрактаров. Евродепутатът Николай Бареков съблюдава своето заричане да не предявява искания за идващ мандат в Европейския парламент, за разлика от новомилионера Ангел Джамбазки, който още веднъж драпа към Брюксел.

Бареков съобщи, че ще взе участие в листата на "Презареди България " по молба на Димитър Байрактаров, с цел да бъде негова поддръжка и опора. Той ще взе участие като човек, който познава от вътрешната страна работата на Екологичен потенциал и ще подсигурява, че главното заричане, което те дадоха ще бъде спазено, а точно пакетът "Мобилност ", осигуряващ високи приходи и естествени условия на труд на българските водачи.

Ако българският народ гласоподава доверие, през юни месец следва Байрактаров да прекрачи прага на Европарламента и да бъде признат в групата на Европейските консерватори и реформисти, където Николай Бареков заема висока позиция като зам. ръководител.

Димитър Байрактаров провокира всички бъдещи 17 евродепутати да обещаят, че ще образуват обществен фонд, в който всеки месец ще отделят 50 % от приходите си. Тези пари ще бъдат предоставяни за консумативи на деца с тежки увреждания.

Основните претенции в програмата на "Презареди България " са:
Подкрепа за пакета "Мобилност ", който подсигурява европейски заплати и условия за труд на българските водачи на ТИР. Незабавно нарастване на заплатите и пенсиите в България с 50%. Недопускане замяна на лв. с еврото, което би обрекло народа и трудовите хора на беднотия.
С дейностите си като български евродепутат и реакционер, Бареков е подсигурил, че извършва тази стратегия! Мото на програмата на "Презареди България ": ДОХОДИ, ДОХОДИ, ДОХОДИ! Цел - опазване на нацията и връщането на 3 милиона българи, избягали от беднотия и липса на вероятности в чужбина!

"Останалите 16 евродепутати, които напущат този Европарламент излъгаха своите гласоподаватели. Най- долно ги излъга Ангел Джамбазки, който бе определен от гласоподавателите на ББЦ, с цел да влезе най- нахално в Екологичен потенциал, да стане прислужник и подлога на ГЕРБ и Движение за права и свободи, да стане евромилионер, да не подари своята заплата, да ограби българския народ, бидейки един от съперниците на пакета "Мобилност ", играейки за едрите олигарси. ", разяснява Бареков.

Във връзка със сагата "Апартаментгейт " и забърканите в нея Цветан Цветанов и Красимир Каракачанов, Бареков напомни, че същите лица изпъдиха своя колега- Димитър Байрактаров, който бе дълготраен парламентарист и той напусна омерзен по този начин наречените "Патриоти ", тъй като те излъгаха пенсионерите с гръмките си обещания за 300 лв. пенсия, които не съблюдаваха.

Бареков бе безапелационен, че в случай че Красимир Каракачанов си бе внесъл налозите за свръх първокласния мезонет, с който се е сдобил, в този момент десетки пенсионери щяха да получават пенсия от 300 лв.. Ако досега Ангел Джамбазки се беше отказал от лъскавите клипове, които излъчва по бТВ и по Нова телевизия, дружно с сътрудника си Марешки, в този момент стотици български пенсионери, щяха да получават по 300 лв. пенсия.

В предаването водещите предоставиха на феновете видео, което стремглаво се популяризира из Facebook пространството. То е основано от консуматор, който изобличава част от многото неистини на Ангел Джамбазки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР