Снощи в 12:01 първият, който ме поздрави за рождения ми

...
Снощи в 12:01 първият, който ме поздрави за рождения ми
Коментари Харесай

Борисов: Снощи, в 12:01, първият, който ме поздрави за рождения ми ден, беше Ципрас

Снощи в 12:01 първият, който ме поздрави за рождения ми ден, беше Ципрас. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на визита при Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети (Патриарх на Светия град Ерусалим, на цяла Палестина, Сирия, Арабия и оттатък река Йордан, на Кана Галилейска и Светия Цион).

На рождения си ден Борисов е на посещаване в Израел. С Happy Birthday и торта посрещна президентът на Израел Реувен Ривлин българския министър председател. Двамата разговаряха при визитата на министър-председателя в Йерусалим в деня, в който Борисов стана на 59 година

След формалните приветствени думи президентът запя детската песничка за рожден ден, а в залата бе импортирана торта. „ Понеже доста одъртяваме и гледах да го мина в работа този ден “, изясни Борисов на Ривлин за какво в този ден е в Израел.

Българският министър председател се срещна с президента на Световния еврейски конгрес Роналд Лаудер. След това Борисов беседва и с израелския президент Реувен Ривлин.

Лидерът на парламентарната съпротива Исаак (Бужи) Херцог даде работен обяд в чест на премиера Бойко Борисов. В програмата бе планувано поклонение в Божи гроб и визита при Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети (Патриарх на Светия град Ерусалим, на цяла Палестина, Сирия, Арабия и оттатък река Йордан, на Кана Галилейска и Светия Цион).

Вечерта ще има коктейл в чест на българския министър председател Бойко Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР