Снощи Уил Смит удари шамар на Крис Рок на сцената

...
Снощи Уил Смит удари шамар на Крис Рок на сцената
Коментари Харесай

Киноакадемията на САЩ осъди шамара на Уил Смит на сцената

Снощи Уил Смит удари пестник на Крис Рок на сцената на премиите „ Оскар..Киноакадемията на Съединени американски щати осъди случая. Полицията на Лос Анджелис съобщи, че в случай че Крис Рок подаде тъжба, случаят може да бъде разследван.

На церемонията Крис Рок се пошегува с обръснатата глава на брачната половинка на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит. В отговор на шегата, Уил Смит се качи на сцената и удари по лицето сътрудника си Крис Рок.

" Академията не утвърждава насилието под каквато и да е форма ", се показва в туита. " Тази вечер сме щастливи да честваме и почетем спечелилите в 94-ата гала на премиите на академията, които заслужават този миг на самопризнание от сътрудниците си и от феновете на киното по света ", се споделя още в обявата.

След шамара Смит се върна на мястото си и извика на Рок да остави брачната половинка му на мира. Рок отвърна, че единствено се майтапи с отпратка към кино лентата " Редник Джейн ", а Смит му отвърна още веднъж на висок звук.

През 2018 година Пинкет Смит разкри, че страда от плешивост. Тя постоянно разяснява провокациите, свързани със загубата на коса в Инстаграм и други обществени медии.

При естествени условия Смит щеше да бъде изведен от защитата на събитието отвън постройката на „ Долби тиътър” в Лос Анджелис. Но шамарът пристигна единствено минути преди оповестяването на категорията за „ Най-добър актьор”, за която Смит получи първия „ Оскар” в кариерата си. Ето за какво продуцентът на шоуто Уил Пакър беше подложен в сериозната обстановка да реши за секунди какви ограничения да предприеме. Той бе видян да споделя нещо на Уил Смит малко, откакто звездата се върна на мястото си в залата.

Присъстващите в залата също бяха в ступор. В Twitter се появиха постове с колаж от фотоси на звездите в " Долби тиътър " и техните реакции на скандалния миг от церемонията.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР