Снощи участвах с няколко души в акция, при която разлепихме

...
Снощи участвах с няколко души в акция, при която разлепихме
Коментари Харесай

Иван Иванов: Полицията ме задържа, защото разлепихме стикери ””БНТ - 60 години московска пропаганда”

Снощи участвах с няколко души в акция, при която разлепихме по колите на Българска национална телевизия стикери с надпис ”БНТ - 60 години московска агитация ”. Бях арестуван от полицията за инспекция, която беше малко смешна, тъй като акцията не е развалила непозната благосъстоятелност, още повече пък тази благосъстоятелност е социална, а Българска национална телевизия е в публичен интерес... сякаш.
Причината да създадем това е една - от 60 години тази медия, финансирана с пари на българския поданик, обслужва пропагандно лъжите на Москва и съветската политика. Това не помнят да кажат Българска национална телевизия, когато ни навират своята велика 60 годишнина към този момент няколко месеца...

Те не помниха да кажатт, че Българска национална телевизия е медията, която лъжеше за Чернобил, не помниха да кажат по какъв начин лъжеха за " триумфите " за " светлото бъдеще ", за " дружбата " със Съюз на съветските социалистически републики.
Забравиха да кажат по какъв начин лъжеха за историята, по какъв начин криеха закононарушенията на платените от Кремъл терористи, атентатите, убийствата, концлагерите...

Българска национална телевизия не помниха да кажат по какъв начин криеха за екологичните бедствия като обгазяването на Русе с хлор през 80-те, за действителната престъпност, за фалиращия соц.
Те не помниха да кажат по какъв начин подкрепяха бездуховността, преследването на християните, преименуването на мюсюлманите, Възродителния развой.

Това е медията която продължава да излъчва 2-3 пъти годишно от дълго време потвърдения фалшификат " Време разделно " - поръчков разказ и филм (поръчан от БКП), чиято единствена цел е да посее омраза сред българи и турци, да обслужи Възродителния развой, Голямата екскурзия и да показа българите като същества дойстойни само да бъдат покорно клани и насилвани. Световната рецензия от дълго време е класирала романа на Антон Дончев като пропагандно произведение и той - същия, който е в борда на едрия строител на държавните пътища Трейс, е кръгла нула на Запад от Драгоман. Никой.

Ден през ден Българска национална телевизия дава думата на разпространители на лъжите на Кремъл като Иво Христов, Искра Баева, сътрудници на Държавна сигурност. На 2 май 2020 Георги Любенов в предаването " Денят стартира " показа сътрудника Боян Чуков като " прочут анализатор " и " специалист по интернационална и национална сигурност ", спеставяйки обстоятелството, че той е агет на " Първо основно ръководство " на Държавна сигурност с псевдоним Галицин. Държавна сигурност, които са " филиал на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", по уверения на самия Тодор Живков пред руските приятели. Любенов освен, че скри този факт само че и възторжено посрещаше дивотиите на Чуков, които хвърлиха виновността за пандемията на " федералния запас " (?!) Любенов, ведро, с възторг му вдигаше топката, та да може сътрудникът да си развие лъжливата теза. Това е грозно закононарушение против България и обществото - да допуснеш, да съдействаш, явно умишлено, на един измамник да заблуждава хората за това рисково заболяване.

Българска национална телевизия и през днешния ден крие от нас доста истини. Те мълчат за Доган (агент на ДС), за Пеевски, за закононарушенията на Гешев, лъжите на Борисов, за едрите олигарси и крадци, обслужват и през днешния ден властта, както и преди.
Българска национална телевизия крие и за всеобщата агитация на Кремъл в медии и обществени мрежи, с които ни заливат освен платените тролове на политическите партии, само че и троловете на Москва, добили към този момент международна популярност.

Въобще Българска национална телевизия е образец за тоталното преднамерено безхаберие на страната във връзка с този сериозен проблем, във връзка с това осведомително злополучие, в което живеят българите. Едно съпоставяне - във Финландия децата от началните класове до студентската пейка са обучавани да разпознават какво е това агитация на Москва, подправена вест, интензивно мероприятие. Българите са целеустремено и брутално дезинформирани, лъгани и манипулирани от стотици медии, дребни и огромни, от легиони тролове, СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ, които са призвани да ни защищават от това, които се устоят от нашите налози.

Чува се, че Кошлуков - индивидът на Пеевски, се готви да изгони Горан Благоев един от най-почтените и качествени публицисти и журналисти в България. Защо ли? Не е ли тъй като Горан Благоев през годините стана неуместен на Москва и нейната агитация с историческата истина, която пази? Или пък тъй като стана прекомерно неуместен на Светия синод на ченгетата? Каквато и да е повода, в случай че в действителност Горан Благоев си замине, ще изчезна огромна част от дребното чест и достолепие в тази " социална " медия...

Иван Иванов, Фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР