Снощи Светлана Василева прекрачи отново праха на звездната къща на

...
Снощи Светлана Василева прекрачи отново праха на звездната къща на
Коментари Харесай

Всички Шушукаха, Но Светлана Най-Накрая Каза Истината! Мария Разби Телевизора С Токче, Блондинката Отсече, Че С Гущеров

Снощи Светлана Василева прекрачи още веднъж праха на звездната къща на Биг Брадър. Още с влизането си плеймейтката направи пикантно разобличаване.

Тя ще е един от най-интересните участници в Big Brother Most Wanted поради пикантериите в персоналния й живот. Блондинката удостовери горещия слух, че има връзка с Християн Гущеров. Тя затвори устите на всички и едвам към този момент някой се съмнява, че тя е дамата до милионера.

Светлана Василева съобщи гордо, че тя е дамата до някогашния на Мария. Плеймейтката добави, че връзката с него я прави извънредно щастлива и към този момент е постигнала всичко, за което в миналото е мечтала.

Тя съобщи, че е извънредно щастлива с Християн и за нищо друго не й пука. Горещата русокоска показа, че през 2015 година, когато е взела участие във ВИП Брадър е била просто едно дете. Но в този момент ще покаже една друга Светлана, която е доста по-гореща, написа Блиц.

Връзката й с Християн Гущеров датира от това лято. Бившата на Гонзо не крие, че през цялото време живее с новия си обичан под един покрив. Още при започване на връзката им, Христин я поканил да се реалокира в дома му.

Светлана Василева е безапелационна, че е разкрила любовта в негово лице. Наскоро тя даже съобщи, че е подготвена за доста по-сериозна крачка. Плеймейтката не крие, че е съгласна да роди дете на милионера и да стане негова законна брачна половинка.

Но за сватбата сигурно ще би трябвало да изчака, защото обичаният й към момента е легален брачен партньор на Мария. Пайнерката показа във ВИП Брадър, че бракът й с него не е завършил.

Изпълнителката се оплака, че милионерът й е сложил ултиматум за бракоразвод. Той декларирал, че се разведат едвам откакто тя изплати ипотеката на жилището, в което живее.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР