Снощи шеф Ангелов взе решение Габриела да напусне Hell’s Kitchen

...
Снощи шеф Ангелов взе решение Габриела да напусне Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Габриела напусна Hell’s Kitchen

Снощи началник Ангелов взе решение Габриела да напусне Hell’s Kitchen България вечно. Светла победи изрично Мартин в кулинарния двубой на номинираните, а вечерната резервация мина на косъм от неуспеха.

Дуелът на номинираните, сред Мартин и Светла , протече в два кръга. В първия двамата демонстрираха своята експедитивност, само че единствено Светла блесна с знания за българската национална кухня, а това ѝ завоюва правото да избере ястието, което да готви тя и съперникът ѝ Мартин. Във втория кръг и двамата се показаха повече от добре, само че дребна неточност класира зелника на Мартин на второ място и Светла бе безапелационният победител в надпреварата сред двамата.
 Светлана NOVA
Вечерната резервация опъна нервите на двата тима до краен лимит, а напрежението се засилваше и от специфичните посетители на ресторанта. Поредица от неточности съпътстваха и двата тима, а двама напуснаха кухните преди вечерята да приключи. Марко , поради своята надменност и Габриела , поради бавното движение и систематичните неточности на станция сосове, се озоваха освен в общежитието преди вечерята да е финиширала, само че и с по една номинационна точка.
 Марко NOVA
В последна сметка началник Ангелов избра Габриела да напусне надпреварата, позволявайки ѝ да задържи готварската си куртка, само че не като сувенир, а като заричане за ослепително бъдеще в кулинарията. Марко пък бе съществено охулен освен от началник, само че и от сътрудниците си, само че уменията му в кухнята му осигуриха още един късмет да се потвърди.

Какво показа Габи в първото си изявление след напускането, тази заран в „ На кафе “, можете да видите.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР