Снощи се състоя предприемарата на най-новия български филм на амбициозния

...
Снощи се състоя предприемарата на най-новия български филм на амбициозния
Коментари Харесай

Ники Илиев събра елита за Нокаут

Снощи се състоя предприемарата на най-новия български филм на амбициозния млад режисьор Николай Илиев - „ Нокаут “. Събитието бе почетено от десетки посетители, измежду които огромна част от родния хайлайф.

Дългоочакваната прожекция беше посрещната с огромен интерес и три цялостни салона. Ние от Woman.bg също не пропуснахме събитието и на драго сърце ще ви споделим усещанията си от лентата, несъмнено без „ спойлери “. Още от пръв взор означаваме, че Ники Илиев е събрал същата тайфа от артисти, както в предходните си филми „ Чужденецът “ и „ Живи митове “, единствено че този път се любуваме на внушителното наличие на Гари Дърден, който познаваме от „ Местопрестъплението “. Разбира се, холивудският артист е в основната роля като с изключение на невероятната си игра, той показва и музикалните си качества във кино лентата.





„ Нокаут “ пресъздава по комедийно-драматичен метод една съвсем невъзможна обич сред двама комплицирани хора, които не се вписват в обществото. През цялото време те се пробват да намерят пътя един към различен, както и към самите себе си. Авторът ни намига, като вплита в тази сантиментална история в обособена сюжетна линия тематиката за далаверщината, залегнала надълбоко в душата на българина.

Във кино лентата се преплитат комедия и драма, като фенът е предизвикан от непрекъснатата смяна на настроенията в действието. От една страна го кара да се засмее, от друга да се замисли върху смисъла на живота, кариерата и да отстоява себе си. Динамиката е вълнуваща, а на моменти личи мощно въздействие от модерното американско кино. Младият режисьор Ники Илиев ни кара да се замислим за философията ни на живот, за метода, по който сме избрали да реализираме задачите си в този забързан свят. Непременно гледайте „ Нокаут “, тъй като страстите, които ще ви накара да изпитате, са на двата полюса и напълно няма да ви остави безразлични. Не можем да пренебрегнем също и качеството на картината, както и страхотната музика, която укрепва чувствата, които ни предава лентата.




Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР