Снощи преживяхме истински културен шок. Странно е чувството, когато си

...
Снощи преживяхме истински културен шок. Странно е чувството, когато си
Коментари Харесай

Варненци в културен шок, сблъскаха се челно с Шушана на излизане от операта


" Снощи преживяхме същински културен потрес. Странно е възприятието, когато си към момента под въздействието на едно доста по-възвишено произведение, поднесено от сцената на операта, което е било приятност за сетивата ти и внезапно като че ли се сблъскваш челно с музикален " товарен трен ". Нямаме нищо срещу чалга шлагерът " Шушана ", само че това произведение на актуалната " просвета и изкуство " има своето място и време. Има достатъчно заведения, в които феновете на този жанр музика могат да му се насладят. Категорично сходни ритми не могат да завладяват централния площад на европейски град. Песента звучеше от някакви тонколони, към които кръжаха мургави хора, задоволително мощно, с цел да оглася централния площад на морската столица, не разбрахме дали е от базара или някакви приходящи търговци бяха взели самодейността да веселят народа. Адекватно е на това място, при тази прелестна коледна декорация, да звучат типичен коледни песни ", гласи коментар, изпратен до медията ни.  

Припомняме, че " Шушана " провокира много спорни страсти преди време, когато " гръмна " в междучасието от учебна радиоуредба. 

Емоции по никакъв начин не липсват за варненци на площад " Независимост " тези дни. Вчера регионът към базара бе отцепен от полицията поради изоставена чанта, която по-късно бе обезвредена, само че наситеното униформено наличие съумя да изплаши хората. 

От пресцентъра на полицията предизвестиха хората да не се тормозят, в случай че видят скупчване на чиновници на реда на едно място, защото това е рутинна интервенция по запазване реда и сигурността на жителите в празничните дни тук-там, където има скупчване на повече хора. 

А другояче прелестната коледна декорация в центъра на града основава доста приятни страсти на варненци и гостите на морската столица. Тя се трансформира в новата занимателна детска площадка за малчуганите, видя кореспондент на Varna24.bg. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР