Снощи около 22.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас

...
Снощи около 22.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас
Коментари Харесай

Кърваво убийство потресе Бургас! Заклаха мъж след стабилен запой!

 Снощи към 22.00 ч. в Първо Районно ръководство – Бургас е получено известие за скандал сред лица в нетрезво положение, зародил в квартира, ситуирана на приземния етаж в кооперация на бургаската улица " Ивайло " № 54, населявана от 57-годишен мъж от село Дюлево, община Средец.

Дошлите на място полицейски чиновници открили натрупа на мъж на междинна възраст и следи от кръв в региона на гръдния панер. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, пристигнал малко по-рано на посетители, който след приложимост на алкохол с 57-годишния хазаин и зародил сред тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо  ножче в региона на гърдите.

След осъщественото действие домакинът се е отправил в незнайна посока, като забелязвайки полицейски патрул в региона на Новата поща се предал.

Задържан е за период от 24 часа. Извършени са голям брой процесуално следствени дейности измежду които оглед на местопрестъпление, разпити, конфискувано е оръжието с което е осъществено убийството, назначени са голям брой експертизи и други

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР