Снощи, около 20 часа на ул.Дрин във Варна, двама идиоти

...
Снощи, около 20 часа на ул.Дрин във Варна, двама идиоти
Коментари Харесай

Идиоти с АТВ-та, наглата Сузи и търсещи слава особи 


Снощи, към 20 часа на ул.Дрин във Варна, двама идиоти – единият с АТВ /?!/, другият с мотор си вършиха гонка. Караха с над 80 км/час и не им пукаше от нищо – полиция, КАТ, сигми и прочие. Това се случва във Варна, Европейска младежка столица, в град, който претендира, че е европейски. Нищо европейско няма в идиотите с мотори, коли и АТВ-та, които фучат по булевардите на Варна. Нищо общо няма с Европа и варненската полиция, нея просто я няма. Не са европейци и варненци, които търпят цяло лято 50-на идиоти да ги вършат на маймуни!

На Орхан Мурад медиите му били отговорни, че 14 годишната му щерка Сузанита е откраднала религиозна бахайска ария, поставила й безсрамен текст и облечена, като…… си върти дупето пред камерата и демонстрира междинен пръст. Вместо да вини медиите Мурад да постегне щерка си и да не се радва толкоз на евтината й популярност. Нагледахме се на  еднодневки в музикалния отрасъл у нас, само че Сузанита стартира „ кариерата ” си и с крадена ария. Нагла още на 14 години?! Какви ли ще ги забърка на 20?

ВИП Бръдър тотално замязя на сборище на търсещи популярност особи и откровени златотърсачки – шавливата Алекс с пръста, Мара Отварачката /натирена от младия Гущеров и искаща да му покаже, не знам какво си/, сълзливата Мегз, някаква диетоложка сготвила на пенсионерите-актьори от „Непобедимите“, силиконовото нещо /по-точно нищо/ Дж. Гани. Сашка Васева от дълго време не предстои на рационален коментар, тя е отвън действителността, а какво вършат в шоуто готвачът Борис Петров и танцьорът Алфредо Торес е въпрос с нараснала компликация. Идва зима и електоратът би трябвало да бъде „ зарибен ” с обичайните реалитита, с цел да не мисли за високите сметки за ток и парно. Този трик се трансформира в държавна политика, само че най-малко да сменят реалити форматите – братя, ферми, фактори са омръзнали до болежка.

Иво Югов

На фотосите Сузанита и Дж.Гани

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР