Снощи, на бляскава церемония бяха раздадени 65-те годишни награди Грами

...
Снощи, на бляскава церемония бяха раздадени 65-те годишни награди Грами
Коментари Харесай

Код червено на наградите Grammy

Снощи, на блестяща гала бяха раздадени 65-те годишни награди Грами в Лос Анджелис. Тази вечер бе от няколко върха, в това число този, че Бионсе стана най-награждавания реализатор в историята с цели 32 награди.  

На сцената излязоха Bad Bunny, Brandi Carlile, Harry Styles, Kim Petras, Lizzo, Luke Combs, Mary J. Blige и, само че дано отравим погледа си отвън нея с всичко, което се случи на аления килим.

Освен цялостна с музика и награди, тази гала е мощно предстояща и поради съществуването на куп звезди и доста мода по аления килим.  

Червеното, очевидно, беше цветът на вечерта, като Lizzo, Sam Smith, Lourdes Leon и Pharrell Williams бяха протегнали ръка на огнения цвят за своите дрехи. Bebe Rexha бе избрала да покаже своята барби страна, като заложи на рокля в розово и в типичния за Барби рус цвят. Doja Cat остана вярна на себе си и още веднъж изненада с визия. Без вежди, с къса коса и цялата в кожа. Рапърката Cardi B, която от дълго време не бяхме виждали на аления килим се завърна уместно, като заложи на грабващо окото наследник цвят и много обемна рокля на дизайнера Gaurav Gupta.

В галерията може да откирете най-запомнящите се тоалети от вечерта. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР