Снощи малко след 20 часа по пътя от село Съединение

...
Снощи малко след 20 часа по пътя от село Съединение
Коментари Харесай

Шофьор кара с несъвместимите с живота 4,22 промила. Логично катастрофира и оцеля

Снощи малко след 20 часа по пътя от село Съединение към ж.п. гара – село Завет, общ. Сунгурларе, е аварирал автомобил „ Сеат Ибиза “, с бургаска регистрация.

Зад кормилото е бил 47-годишен мъж от Съединение, оповестиха от ОДМВР-Бургас. От случая са настъпили единствено материални вреди. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегера отчел внушителните 4,22 промила. Пияният водач е арестуван е за период до 24 часа. Поне да изтрезнее. Работата по случая продължава.

В петък различен пийнал водач отвори работа на полицията в Бургаска област-

Към 17.15 ч. в региона до бензиностанция „ Петрол “ в Слънчев бряг чиновници от Районно ръководство – Несебър подхванали дейности по прекъсване „ Форд Фюжън “, с бургаска регистрация. Да, само че лидерът не се подчинил на подадения сигнал със стоп-палка. Той натиснал газта и отпрашил към Несебър. След заформилата се гонка автомобилът е спрян в региона на магазин Т-маркет. Униформените открили, че лидер на „ Форд “-а е 44 годишен казахстански жител, живеещ в Несебър. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегера отчел – 2,29 промила. Нарушителят отказал е да даде кръвна проба за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа

А от на следващия ден влизан новите закони за водачите. Какво от това…

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР