Снощи бе потвърдено, че фолк певецът Константин наистина е напуснал

...
Снощи бе потвърдено, че фолк певецът Константин наистина е напуснал
Коментари Харесай

Криско официално става чалгар! Прави с Коцето компания - конкурент на Пайнер!

Снощи бе доказано, че фолк артистът Константин в действителност е напуснал " Пайнер “, само че " Хот Арена " се снабди с пикантна информация по какъв начин тъкмо чалга звездата възнамерява да продължи кариерата си и какво общо с нея ще има Криско! В " Папараци “ бяха пуснати фрагменти от снимането на новия клип на Коцето, а учудващо за някои като режисьор на лентата се явява Кирил Киров – Кико. За лицето е ясно, че е режисьор на " Като две капки вода “, както и съдружник на Криско в компанията " Adamand ". Именно Кико снима по-голямата част от клиповете на габровеца, както и на протежето му Тита. 

И въпреки до тук да нямаме кой знае каква вест, то вижте какво се задава! Освен самият Криско, Тита е единственият реализатор на лейбъла, който носи пари. Вътре е и рапърът Боро Първи, само че той към момента не е станал толкоз комерсиален реализатор. Затова Криско имал концепция по какъв начин да налази чалгата и като истински октопод – да пусне пипалата си, че да обхване и нея, с цел да генерира още по-сигурни облаги. 

И ето какъв ход ще изиграе – тримата с Кико и Коце ще създадат чисто нов лейбъл, който ще продуцира новоизгряващи и към този момент потвърдени реализатори от лекия род. Като публично име, което ще показва новата компания, ще бъде посочено това на Константин. А и той ще бъде най-голямата звезда, която сигурно ще притегля нови и нови фрагменти. Кристиян Талев ще работи като композитор, а Кирил ще снима видеа. 

Миналата година стана ясно, че с изключение на с R&B и рап, Криско има намерение да обхване и поп музиката, каквато и той самият постоянно си разрешава да прави. Бе обявено също, че си е стиснал ръцете с някогашния вокалист на група " ТЕ “ – Любо Киров и двамата ще работят в партньорство. 

Схемата на габровеца е много хитра – той възнамерява да окупира всички съвременни музикални жанрове и по този начин ще стане евентуална и заплашителна конкуренция както на колоса " Пайнер “, по този начин и на Саня Армутлиева и всички останали по-развити български лейбъли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР