Снощи бе излъчен поредния епизод на Шеф под прикритие“ по

...
Снощи бе излъчен поредния епизод на Шеф под прикритие“ по
Коментари Харесай

Повлияна от историята на Дани Бачорски дама пише до HotArena: Ето тази чистачката можеше да изкарва лесни пари като лека жена, но сега е ГОРДА да чисти на известните и богатите!

Снощи бе излъчен следващия епизод на „ Шеф под прикритие “ по Нова ТВ, а в ролята на подобен влезе предприемачът Даниел Бачорски – притежател на „ Бонанза – Бачорски “, компания, занимаваща се с професионално разчистване - от будки за вестници до големи обекти. Зрителка на предаването, повлияна от историте и на останалите герои в снощното издание, реши да изпрати до HotArena прочувствено писмо.

„ Искам да ви опиша за един Ангел! Ангел, който ще нарека „ Чистачката на богатите “ и да, позволявам си да я нарека по този начин, тъй като тя в действителност работи като чистачка, само че и се гордее с това! С това писмо желая също да покажа на хората, че не може всички красиви и поддържани дами да се поставят под общ знаменател! Тя се споделя Мария и е едно от най-красивите лица, които съм виждала! След дългогодишна връзка и мъчителни години взима решение да напусне мъжа, който в никакъв случай не я е оценил и да се грижи сама за детето си! След месеци в меланхолия, мъчителни нощи тя към този момент е сигурна, че би трябвало да се оправя сама. Всичко е доста мъчно, тъй като би трябвало да бъде съчетано по този начин, че детето да бъде водено и прибирано от градина и в това време да бъде майка и татко! Тогава тя взима решение да стане чистачка. И повярвайте ми никога това не е бил единственият вид с нейната хубост и лъчение – разновидности хиляди!

 

Тя просто взема решение да бъде самостоятелна! Решение, което най-малък брой дами, изглеждащи като нея, биха взели! Нито за момент тя в никакъв случай не се разколебава и нито чистенето и миенето на тоалетни я пречупва. Напротив. Тя е горда, тя върви с изправена глава, тъй като си знае цената. С горделивост декларира, че работи като чистачка пред шокираните погледи на хората. Тя е моя другарка и се гордея с нея, че и в нашата страна са останали хора с морал и темперамент. Сега кръжи над София и влиза в най-скъпите и първокласни жилища, посрещната постоянно с усмивка! Получавала хиляди оферти за помощ, тя остава вярна на себе си! Денят й стартира в 5.00 и свършва в 00.00! Тя е просто Мария! Тя е чистачката на богатите! “.

В „ Шеф под прикритие “ нощес Дани Бачорски се превъплъти в студент, който желае да бъде назначен като чистач във компанията, който по-старшите от личния състав би трябвало да обучат. В първия ден той влиза на ревизия в обект на огромен корпоративен клиент. В работата го вкарва 71-годишната Даниела. Дребната стара жена не пропуща и най-дребното боклуче. Вторият ден води Дани в частен апартамент за разчистване след главен ремонт. Отговорник на обекта е 26-годишният Иван, който поема цялата работа и не оставя такава за новия служащ. Момчето посещава вечерно учебно заведение и изкарва почтено прехраната си, с което печели уважението на шефа си. Третият ден почистването се реализира в дискотека. Всичко светва под ръцете на 47-годишната Евелина. На четвъртия Дани и друга жена чистят столичен мол, само че там той се вбесява и скапва прикритието си.

На петия ден привиква Даниел Бачорски привиква чиновниците от първите три дни, с цел да изкаже възхищението си от съзнателната им работа, само че и да направи малко забележки на Иван. На момчето Дани даде бонус - сумата от 2 000 лв., защото държи на него, а и момчето оказва помощ и на фамилията си посредством своята работа. Евелина бе похвалена като началник на екип и чистач и получи предложение за покачване – да пристъпи към мениджърски пост в компанията и нарастване на заплатата. Ева бе изпратена и в Китай + круизно странствуване за нея и още 1 човек за 13 дни за сметка на компанията. Най-възрастната измежду показаните чиновници – Даниела получи премия -  в апартамент, в който тя прави ремонт, ще бъде комплициран ламиниран паркет за сметка на компанията. Даниела ще получи и гратис посещаване при ортодонт, който да й сложи нови зъби. Плюс ремонт на друга нейна мъничка къща.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР