Снощи, 16 декември, се проведе финалът на 67-то издание на

...
Снощи, 16 декември, се проведе финалът на 67-то издание на
Коментари Харесай

Мис Вселена не е това, което беше

Снощи, 16 декември, се организира финалът на 67-то издание на годишния конкурс Мис Вселена . Шоуто се състоя в тайландската столица Банкок.

На сцената излязоха общо 94 претендентки за короната на най-красивата жена в света. След няколко кръга победителка стана 24-годишната филипинка Катриона Грей . Първа нейна подгласничка е Мис Южна Африка, а втора - Мис Венецуела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от LAS MEJORES CANDIDATAS. (@missestop19) на Дек 17, 2018 в 1:32 PST

Но изненадата не пристигна от подреждането на победителките, а от една участничка, която не се подреди измежду върховете, само че пък открадна шоуто.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WEENS, Collagen, Topslim (@meetangkbeauty) на Дек 17, 2018 в 12:21 PST

Мис Испания Анхела Понсе на пръв взор по нищо не се разграничава от останалите претендентки на Мис Вселена. Но в действителност тя е друга от всички, явявали се в миналото на състезанието, тъй като е трансджендър .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lukpad Chaiyakham (@lookpad_purimprud) на Дек 16, 2018 в 5:16 PST

А когато неотдавна завоюва короната за най-красива жена в родината си, всички започнаха да приказват за нея и за това какъв брой демократични са станали състезанията за хубост. Анхела получи опцията да се яви на Мис Вселена и макар че не съумя да влезе в топ 20, записа името си в историята на състезанието .

Понсе получи особено самопризнание по време на финала нощес. Тя съобщи, че няма потребността да печели състезанието, тъй като за нея е задоволително значим фактът, че е там, на тази сцената. След като дефилира паралелно с останалите участнички, испанката се разгласи за мир и съгласие по света, с цел да живеят всички по-спокойно. А цялата зала я приветства бурно , написа Insider.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от fabiolita (@hfabiolita) на Дек 16, 2018 в 9:27 PST

Социалните мрежи пък прегряха с мнения по адрес на Анхела. Мнозина останаха същински разчувствани и разчуствани от появяването на трансджендър хубавицата на сцената на Мис Вселена. Не липсваха и мнения, че точно испанката е най-достойна да завоюва короната .

 Мис България 2018, Теодора Мудева и новата кралица на хубостта
Това е новата Мис България

Много млада и не по-малко красива

Но с корона или без, Понсе завоюва своята персонална борба и даде началото на една нежна гражданска война , която сигурно ще продължи и в идващите години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Miss Universe Posts (@missuniverseposts) на Дек 16, 2018 в 5:47 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР