Снмка: PexelsЖената, която е придружавала вчера Алексей Петров по време

...
Снмка: PexelsЖената, която е придружавала вчера Алексей Петров по време
Коментари Харесай

От Пирогов с последни подробносни за състоянието на простреляната жена

Снмка: Pexels

Жената, която е придружавала през вчерашния ден Алексей Петров по време на съдбовната разходка в гората, остава за лекуване в болница " Пирогов ", където беше докарана малко след покушението. Тя е била с две огнестрелни рани - на ръката и гърдите, оповестява Българска национална телевизия.

Лекарите не престават да се борят за живота на дамата, която беше простреляна през вчерашния ден по време на покушението против Алексей Петров. Това което се знае, че е била докарана в лечебното заведение в контактно положение и след това е била приведена в медикаментозна кома.

Претърпяла е две интервенции - на ръката и на гръдния панер. Тя е на забележима възраст сред 47 и 48 години, въпреки че се появиха спекулации, към момента самоличността ѝ не е ясна.

" Нощта е предходна умерено за пациентката. Интубирана е. За да бъде разпитана дамата, тя би трябвало да е в схващане и да бъде екстубирана. Тя е на апаратна вентилация и не може да приказва, в схващане е релативно. Бихме споделили, че сериозния миг е минал и няма заплаха за живота, само че положението ѝ тежко ", съобщи на брифинг Валентин Димитров - изпълнителен шеф на " Пирогов ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР