Снимките за втория сезон на сериала „Вещерът“ (The Witcher) в

...
Снимките за втория сезон на сериала „Вещерът“ (The Witcher) в
Коментари Харесай

Огнище на COVID-19 спря снимките на Вещерът 2 - slava.bg

Снимките за втория сезон на сериала „ Вещерът “ (The Witcher) в Англия бяха прекратени поради експлоадиране на COVID-19 на снимачната площадка, заяви Variety.

Положителни проби за ковид са дали четирима от снимачния екип. Те не са измежду водещите артисти и към този момент са сложени в изолираност. Създателите на сериала от Netflix обявиха, че проби за COVID-19 в най-скоро време ще създадат всички, които са били ангажирани със сериала в Arborfield Studios в покрайнините на Лондон. Работата по плана ще продължи, когато от Netflix преценяват, че обстановката е безвредна.

Снимките за втория сезон на „ Вещерът “ към този момент бяха спирани един път поради ковид през март, когато със болестта бе диагностициран артистът Кристофър Хивю, прочут и от „ Игра на тронове “. Процесът бе обновен чак през август, когато Англия смекчи рестриктивните мерки за снимане на филми и сериали, наложени поради пандемията.

„ Вещерът “ е измежду най-популярните сериали, създадени от Netflix. Той се базира на фентъзи сагата на полския публицист Анджей Сапковски. Главните функции извършват Хенри Кавил, Фрея Алън и Аня Чалотра. През септември стана известно, че поради променения график на фотосите от плана е заставен да се откаже един от основните за втория сезон реализатори – датският артист Туе Оерстед Расмусен.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР