Снимките станаха неотменна част от ежедневието ни, откакто всички имаме

...
Снимките станаха неотменна част от ежедневието ни, откакто всички имаме
Коментари Харесай

Мъж засне бременната си жена – секунди по-късно погледна снимката и не повярва на очите си (Снимки):

Снимките станаха неотменна част от всекидневието ни, откогато всички имаме профили в обществените мрежи. Селфита, портретни фотоси, пейзажи… Понякога дори не се замисляме, когато насочим камерата към обекта, привлякал вниманието ни.

А когато в фамилията следва значим миг като очакване на бъдещо детенце да вземем за пример, евентуално имате предпочитание да заснемете всеки един хубав миг.

В последна сметка това е един в действителност паметен момент от живота на двама ви и показва какво се случва с плода на любовта ви.

Дейв се опита да снима бременната си брачна половинка на брега до океана. Всичко вървеше добре, фотографията бе красива и неповторима естествено. Поне по този начин му изглеждаше на пръв взор.

 фотография бременна

Когато той снима обичаната си Анджелина Мозер, тя към този момент е бременна в шестия месец. Той си мисли, че фрагментът е просто на бременната му брачна половинка, само че откакто го демонстрира, вижда нещо ненадейно.

То се появява зад бременната му  обичана жена.

Изненадата е в действителност голяма. На фрагмента на декор се вижда хубав делфин, който таман е скочил в океана.

 фотография с делфин

 делфин в морето

Анджелина и Дейв са безпределно щастливи, че делфинът се е появил точно, когато е направена фотографията. В най-точното време по думите им.

Разбира се, няма по какъв начин да не кажем, че делфините са доста отзивчиви и благи животни. Те постоянно вършат лудории и красиви акробатики.

 делфин прегръдка

Те нормално оставят незабравими страсти у хората, които са видели очарователните им дейности.

 двойка делфини

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР