Снимките от премиерската спалня в държавната вила Секвоя в Бояна

...
Снимките от премиерската спалня в държавната вила Секвоя в Бояна
Коментари Харесай

Хората на Радев сготвили Борисов, пратили една прекрасна госпожа да нащрака спалнята му

Снимките от премиерската спалня в държавната вила " Секвоя " в " Бояна " са дело на " една прелестна госпожа ". Въпросната дама била пратена от хора, доближени до президента Румен Радев, с цел да нащрака всичко, до момента в който министър-председателят го няма. И въпреки фрагментите да са същински, сниманите пачки евро и злато би трябвало да се смятат за операция, тъй като няма логичност да са в чекмеджето на нощното шкафче, а не в касата пред вратата.

Това стана ясно от обясненията на премиера Бойко Борисов, който предприе следващата обиколка с джипката, с цел да нагледа строителството на автомагистрала " Хемус " и да се похвали какъв брой ефикасни са държавните ограничения срещу коронакризата.

Президентът Румен Радев от своя страна в четвъртък за следващ път упрекна ръководещите в корупция и разяснява, че не вижда смисъл " да ни тикат в режисура, в която разговорът да бъде индулгенция и опрощаване за шкафчета, корупция, записи и т.н ".

Елементарно, само че фантастично

Кадрите със спящия Борисов бяха публикувани. На тях се вижда и нощното шкафче до леглото му. Върху него има оставен револвер, а в чекмеджето – пачки от 500 евро и кюлчета капиталово злато. Малко по-късно се появи и видеозапис от прилежащите до спалнята пространства. и снимащият – чернокоса жена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР