Снимките на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са достъпни на

...
Снимките на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са достъпни на
Коментари Харесай

Снимките на Ветко и Маринела Арабаджиеви вече са на сайта на Интерпол

Снимките на Ветко и Маринела Арабаджиеви към този момент са налични на уеб страницата на Интерпол.

Припомняме, че преди три месеца двамата получиха задочни обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група, укриване на налози и пране на пари.

Двамата съпрузи се търсят с алена бюлетина, а до този миг информацията беше налична единствено за чиновниците на Интерпол.

На 31 август бе осъществена профилирана акция в офисите на хотел " Маринела " в София и хотел " Марица " в Пловдив, които са благосъстоятелност на Ветко Арабаджиев.

Ветко и Маринела Арабаджиеви се търсят с европейска заповед за арест, а на 11 септември, на съвещание на Апелативния профилиран съд, юрист Илиян Василев, че двамата ще се върнат в България непринудено до дни.

По време на същото съвещание съдът реши да остави в ареста за непрекъснато Вълчо Арабаджиев, Елена Караянева и Ромелия Кирилова, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения - укриване на налози и пране на пари.

На 20 септември от думите на заместник-главният прокурор Иван Гешев стана ясно, че цялото имущество на Арабаджиеви е запорирано.

По-късно Спецсъдът пък реши Вълчо Арабаджиев да остане в ареста за непрекъснато.

Адвокатите желаеха по-лека мярка на Арабаджиев поради гръбначно заболяване, само че съгласно експертизата той може да се лекува и в ареста. Повдигнато му бе и ново обвиняване, съгласно което той е предполагал, че държаното от него имущество е добито посредством тежко съзнателно закононарушение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР