Снимките на Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов и Пейо

...
Снимките на Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов и Пейо
Коментари Харесай

За пример: Нещо уникално се случи в гимназията в Бобов дол СНИМКИ

Снимките на Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов и Пейо Яворов преобразиха чиновете на възпитаници от Средното учебно заведение „ Христо Ботев” (по-известно като гимназията) в Бобов дол, написа "Вяра ".
 Анастасия Баракова
Заслугата е на учителката Светослава Йорданова, която от тази образователна година преподава „ Изобразително изкуство, техника и предприемачество” в гимназията, и нейните възпитаници от работилничка „ Лютиче”.

Снимките на великите българи, до които са изписани и техни мисли, са отпечатани върху чиновете по плана „ Подкрепа за успех” на Министерството на образованието и науката, благодарение на техниката декупаж. Освен че вършат ситуацията неповторима, изображенията оказват помощ за образованието.
 Част от учениците от работилничка „ Лютиче”
„ Децата работят по реализирането на тази концепция от месец ноември, след часовете. Засега има 4 чина със фотоси на Левски, Ботев, Вазов и Яворов. Предстои да бъдат направени още 7 чина – с ликовете на Елисавета Багряна, Димчо Дебелянов и Пенчо Славейков. Другите имена ще бъдат конкретизирани в допълнение в часовете по български език и литература.
 Един неповторим план на учениците от работилничка „ Лютиче “ и техният преподавател – Светослава Йорданова


За бюрото на преподавателя е решено, че ще бъдат изписани букви от писмеността и ще бъдат отпечатани ликовете на светите братя Кирил и Методий. Украсяването на чиновете по този метод се отрази доста удобно на учениците. Класната стая към този момент е напълно друга.

Създава се една патриотична конюнктура. Учениците са обхванати от един възрожденски дух. Всичко това е доста мотивиращо и оказва помощ на образователния развой. Идеята е на учителката Светослава Йорданова, която управлява и направлява децата. Те са извънредно горди с работата си”, разяснява шефът Анастасия Баракова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР