Снимките на така наречените модни инфлуенсъри по социалните мрежи разпространяват

...
Снимките на така наречените модни инфлуенсъри по социалните мрежи разпространяват
Коментари Харесай

Малките тайни на модните инфлуенсъри

Снимките на по този начин наречените фешън инфлуенсъри по обществените мрежи популяризират избран вид идеален външен тип, който обаче, съгласно множеството дами, мъчно се реализира в всекидневието. Кадри и видеоклипове в Инстаграм и Facebook демонстрират непрекъснато неустоими тела, шоколадов загар и съвършени прически. Безпогрешният стайлинг още се дължи на добре подбраните цветове и най-много на аксесоарите.

Този стандарт, който диктува по какъв начин би трябвало да наподобява една жена на плажа, постоянно става мотив за терзание от страна на дамите за това дали са задоволително красиви. Истината е, че доста от инстаграм иконите знаят по какъв начин да подберат добре аксесоарите си, тъй че те да пасват навръх фигурата им.

Неслучайно Линдзи Лоън постоянно се появява с шапка на плажа, с цел да прикрие луничките си, а Ева Лонгория, която скоро стана майка, избира да стъпва на море единствено с цялостен бански, най-малко до момента в който не възвърне фигурата си. Шоколадовият тен на Емили Ратайковски пък се дължи не на положителната работа на слънцето, а на боята от златисти бронзанти.

Примерите са безкрайни, а изводът е, че всяка дама би трябвало да избере най-хубавото за себе си, с цел да се усеща добре в кожата си.

Автобронзанти

Освен че стоенето прекалено много на слънце не е потребно, не всеки път резултатите от него са предстоящите. Представителките на нежния пол, които имат по-бяла и сензитивна кожа, единствено могат да навредят на себе си, избирайки да се пекат с часове на плажа. Един от методите въпреки всичко светлите дами да придобият стремежи летен колорит са автобронзантите. Те попиват в най-горния пласт на кожата и са в пъти по-безвредни от действието на UV лъчите.

Очила вид „ котешко око “

Понякога, с цел да се стъпва решително по пясъка, са нужни напълно дребни промени по външния тип. Едни малко по-екстравагантни слънчеви очила биха могли да донесат друго чувство за женственост и аристократизъм. Става дума за очилата вид „ котешко око ", които в последно време много нашумяха.

Цял бански

Целият бански е идеално решение за тези дами, които биха желали да прикрият някои недостатъци по тялото си, като не толкоз стегнатото коремче, да вземем за пример. Този тип еластични костюми подготвят към по-голяма независимост. С тях не е належащо вглеждането в паласките или гънките към талията, защото тези мазнинки са скрити под шарките на плата.

Летен халат

Ако въпреки всичко банският е на половинки, последният късмет несъвършенствата да бъдат потулени е летният халат. Вариантите му са доста - от мрежести и транспарантни до бродирани, на ресни или пък плътни. Това самобитно покривало избавя и в дните на неразположение.

Капела

Тук разнообразието от шапки е безпределно. Плетените аксесоари за глава способстват за завършека на една плажна визия и носят със себе си тайнственост и съблазън. Капелите са измежду най-използваните от фотографи и модели за летни фотосесии. Ако се носят задоволително, те биха могли да предотвратят изгарянето на очила и досадното зачервяване по бузите и носа.

Джапанки на платформа

Най-често употребяваните джапанки са класическите прашки или „ сред пръста ". Тези шляпки обаче не всеки път са подобаващи за всеки вид фигура. Едни малко по-повдигнати чехли ще завоюват на собственичката си образно удължение на краката и ще създадат походката й по-елегантна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР