Снимките на най-новия български сериал на NOVA – Фалшив герой,

...
Снимките на най-новия български сериал на NOVA – Фалшив герой,
Коментари Харесай

Варна се превръща в снимачна площадка на новия български сериал на NOVA Фалшив герой

Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „ Фалшив воин ” , стартират по едно и също време със старта на летния сезон във Варна. Основна локация на продукцията ще бъде морската столица, която ще измести София като желана снимачна площадка на родните телевизионни поредици. Емблематични за града места ще оживеят на екрана в границите на 12 епизода в първия сезон . Проектът ще бъде осъществен от NOVA с поддръжката на Община Варна, продуцент на комедийната поредност е „ DreamsIndustry “. Сериалът е част от тактиката на медийната група да поддържа българските филми на всички платформи.
 Фалшив воин NOVA
Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Главната роля е поверена на обичания българския артист – Калин Врачански. В поредицата ще се включат Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев и още доста известни лица от киното и дребния екран. Участието на представители от варненския трагичен спектакъл " Стоян Бъчваров ", измежду които е Стоян Радев, ще даде опция за телевизионна изява на още десетки надарени актьори.
 Алекс Сърчаджиева NOVA

„ 2017 беше една извънредно мощна година за NOVA и за българските филми и сериали. Реализирахме три нови български сериала и нов сезон на хитовата продукция " Откраднат живот ", както и шест огромни родни кино ленти, голям брой уеб сериали и риалити сериал. През 2018 продължаваме да влагаме в нови кино планове. Това ще поддържа всички креативен специалности в страната, свързани с киното, и ще даде на феновете качествени български продукции, които те търсят. Щастливи сме, че положихме една постоянна основа за развиване на българските филми у нас, която и останалите медии са подготвени да последват ", разяснява Вики Политова , основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.
-->
 Фалшив воин NOVA
Варна се причислява към европейската наклонност за финансиране на мероприятия, които показват съответни градове за повишение на интереса към културния и всеобщ туризъм, вложенията и цялостното районно развиване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР