Снимките на най-новия български сериал Фалшив герой са в разгара

...
Снимките на най-новия български сериал Фалшив герой са в разгара
Коментари Харесай

Калин Врачански за Фалшив герой: Ще се забъркам с четири различни жени и за първи път ще участвам в комедия

Снимките на най-новия български сериал " Фалшив воин " са в разгара си. Екипът е във Варна, където се развива огромна част от действието на поредицата, определяна като комедия и криминале по едно и също време. В основната роля влиза един от най-обичаните български артисти - Калин Врачански.

" Фалшив воин " ще започва с 12 епизода, които ще забележим на екран по NOVA. Проектът е част от тактиката на медийната група да поддържа българските филми и сериали на всички платформи. За звездата на сериала - Калин Врачански, новата роля е същинско предизвикателство, а и развлечение. 

" На моя човек му се случват много забавни неща като това да вземем за пример да се забърка с 4 разнообразни дами и с всяка една да има някакъв тип взаимоотношения. И ще разберем в действителност, че всеки едни от тези персонажи има своите дребни неистини в живота, с които се пробва да се бори. Това е по-различно от всичко, което досега съм правил - най-много, че участвам в комедия ", коментира Kалин Врачански. 

Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Освен потвърдени имена, измежду които са Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир, в новия български сериал ще забележим и млади гении. За младата варненска актриса Ина Добрева това е първа огромна роля и с всеки снимачен ден тя опознава своята героиня. Участието на представители от варненския трагичен спектакъл " Стоян Бъчваров ", измежду които е Стоян Радев, ще даде опция за телевизионна изява на още десетки надарени актьори. 

" Много положителни актьори успяхме да организираме. Отново сме с Калин Врачански след като от няколко години не сме снимали дружно. Сериалът се реализира в съдействие с Община Варна, съвсем целият план е във Варна, само дребна част от началото е в София ", коментира продуцентът и режисьор Димитър Гочев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР