Снимките на екшън комедията Диви и щастливи с участието на

...
Снимките на екшън комедията Диви и щастливи с участието на
Коментари Харесай

Звезда от сериала Виктория се снима в бг филм

Снимките на екшън комедията Диви и щастливи с присъединяване на Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано и Дария Симеонова към този момент започнаха. В една от основните функции се превъплащава интернационалната звезда Базил Айденбенц, прочут от хитовия английски сериал Виктория.

Продукцията дава обещание зрелищни каскади, а визията е съвременна и гони качеството на холивудските продукции. Редица родни звезди ще влязат в облиците на запаметяващи се герои, само че имената на този стадий остават в загадка. Диви и щастливи е третият пълнометражен филм на Мартин Макариев, а сценарист е Борислав Захариев. Лентата споделя историята на Боряна, която е изгубила чувството за пълностоен и същински благополучен живот.

Една нелепа случайност обаче разсънва у нея скритата жадност за самоуверено битие и я подтиква към смели дейности. В това си начинание тя притегля и най-хубавата си другарка Мила, с която се насочат към едно бясно странствуване. Премиерата на кино лентата се чака да бъде до края на 2019 година.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР