Снимките, които разкриват твърде много от тялото на Кейт Мидълтън

...
Снимките, които разкриват твърде много от тялото на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Снимките на Кейт Мидълтън, които вбесяват кралицата

Снимките, които разкриват прекалено много от тялото на Кейт Мидълтън и вбесяват кралицата, вижте във видеото от канала Royal News на VBOX7.

Тя е красива, елегантна и изискана. Тя е херцогиня и бъдещата кралица на Англия. Но тя е и стилна млада жена, която постоянно се облича по смело, от колкото разрешава строгия дворцов протокол.

Кейт Мидълтън е измежду най-красивите и добре обличащи се дами в английския кралски двор. Въпреки, че живеем в съвременни времена, някои правила и обичаи във връзка с облеклото в кралското семейство към момента би трябвало да се съблюдават. И макар, че Кейт се старае, неуморните папараци постоянно съумяват да уловят скандални фрагменти, от които на кралица Елизабет втора евентуално и прилошава. Вижте някои от фотосите, които разкриват прекалено много от тялото на Кейт Мидълтън и вбесяват кралицата.

Любима опция да уловят повече от разголените бедра на херцогинята и дори да надникнат под полата и са моментите, когато тя седи или излиза от автомобил. В тези случаи късите поли и рокли са изключително рискови за Кейт, тъй като дават комфортна опция за скандални фотоси.

Подобен риск крият и визитите и навън във ветровити дни, когато ефирните рокли с лекост биват повдигани от палавия вятър, предоставяйки комфортна опция на папараците да уловят повече от колкото е належащо от тялото на херцогинята.

Подобен риск крият и всички начинания свързани със спортни събития, когато херцогинята би трябвало персонално да взе участие, въпреки и за малко. Всяко нейно придвижване се следи от обективите и невнимателно навеждане или завъртане, може да разкрие повече от колкото е належащо.

ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ТОАЛЕТИ НА ХЕРЦОГИНЯ МАРКЪЛ

Дженифър Гарнър облечена като Меган Маркъл

Най-цветните тоалети на Кейт Мидълтън и един цвят, който в никакъв случай не е носила

Как се е обличала кралица Елизабет II, когато е била млада

Защо Меган Маркъл избира неутрални цветове, когато е в компанията на кралицата

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР