Снимките към новия клип с участието на моделката предизвика противоречиви

...
Снимките към новия клип с участието на моделката предизвика противоречиви
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова пред “Труд”: Плеймейтките не са леки жени

 Снимките към новия клип с присъединяване на моделката провокира спорни мнения в обществените мрежи. Снимките към новия клип с присъединяване на моделката провокира спорни мнения в обществените мрежи.
– Жанета, преди дни се появиха фотоси в обществените мрежи, на които ти позираш разсъблечена пред храма- паметника “Св. Александър Невски ” в София. Разкажи ни за тайнствения план, който провокира голям интерес в интернет пространството.
– Проектът съставлява снимането на попфолк клип за ария на млад, изгряващ създател, занапред навлизащ в този отрасъл. Самият развой на работа беше доста спонтанен. На момента измислихме цялата идея и доста непринудено се случиха нещата. Нямаше прелиминарен сюжети, само имахме концепцията за сватбата. Парчето се споделя “Правиш ме crazy ” и чакаме да излезе след към десетина дни. Работим доста експедитивно, с цел да може час по-скоро да “взривим ” аудиторията.

– Да разбираме ли, че с изключение на като модел, участваш и в редактирането и обработването на видеото зад кадър?
– По-скоро единствено като модел.

– В момента е съвременно красиви дами, плеймейтки да се пробват да развиват и музикална кариера. При теб има ли такива хрумвания?
– Не, нямам такива проекти към този момент. Аз доста обичам да пея, само че го върша единствено за наслаждение. Смятам, че в случай че го трансформира в работа, ще изгубя удоволствието от тази активност. Към момента се придържам към това, което умея да върша най-добре, а точно да театралнича.

– Какви други планове планираш, които да чакаме скоро?
– Съвсем неотдавна излезе новият брой на списание “Плейбой ”, на чиято корица съм аз. Оттук насетне считам да се развъртвам и като актриса, само че все още не мога да издавам повече детайлности. Тепърва ще забележим по какъв начин ще се развият нещата.

– Как ти се отразява славата, откакто завоюва купата Мис Плеймейт?
– Мога да кажа, че животът ми се развива в извънредно удобна посока. Имам доста, доста повече задължения, участия и планове, надлежно и връзка с много по-голям кръг от хора. Изобщо, всекидневието ми стана доста по-динамично, в сравнение с даже съм предполагала, че би могло да бъде.

– Тоест, смяната е в съвсем напълно позитивна посока?
– В напълно позитивна. Аз даже бях доста скептично настроена за присъединяване ми в състезанието, тъй като се вменява мнение на хората, че да си Мис Плеймейт е надали не грозно и неприлично, вменява се, че те са леки дами, а в действителност това напълно не е правилно. Хората не схващат, че с цел да бъдеш модел, би трябвало да си на първо място актьор, с цел да изиграеш всеки облик, в който влизаш. За страдание всеобщо аудиторията не го схваща това, както и че по-голямата част от нещата, които се случват в общественото пространство, са спектакъл.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР