Снимки ВМРО-ВарнаВМРО-БНД залага три основни приоритета в предизборната си програма

...
Снимки ВМРО-ВарнаВМРО-БНД залага три основни приоритета в предизборната си програма
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов във Варна: Нашите приоритети са доходи, семейство, сигурност

Снимки ВМРО-Варна

ВМРО-БНД залага три съществени целта в предизборната си стратегия - приходи, семейство, сигурност. Това съобщи във Варна водачът на партията и лидер на листата за народни представители в област Варна Красимир Каракачанов.

Навръх Международния ден на дамата той даде формалния старт на акцията в морския град по нетрадиционен метод - неподготвено съревнование по пукотевица с лък, в което се включиха единствено дами - членове и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация. Най-младият член на листата на патриотите Златина Любенова показа, че младежите припознават Вътрешна македонска революционна организация, като поръчител за тяхното бъдеще и страж на християнските полезности. Водачът на листата във Варна уточни, че в нея влизат експерти от разнообразни области - икономисти, лекари, адвокати, всеки от които е добре прочут и почитан в града и района. Тези почтени мъже и дами могат да пазят националните ползи в Народното събрание, сподели още Каракачанов.

Акцент в програмата на Вътрешна македонска революционна организация е фамилията, добави Каракачанов.

Той посочи, че задачата на Организацията е със фамилното подоходно облагане да бъдат подпомагани грамотната раждаемост, работещите и учащите фамилии, а не гетата. Нашата упоритост е необлагаемият най-малко през идващия мандат да стане 600 лв. за едно дете, 1200 лв. за две и 1800 за три деца, изясни Каракачанов. По думите му също така партията ще работи в страната да бъде въведен модел, съгласно който фамилиите с до 3 деца да вземат детски, в случай че децата са повече, а родителите нямат приключено приблизително обучение, те да нямат правото на помощи.

През предходния мандат успяхме да реализираме това, което бяхме заложили в нашата стратегия и в което доста хора не имаха вяра - минималната пенсия стана 300 лв., уточни Каракачанов. Според него за идния управнически мандат задачата ще бъде междинната пенсия в страната да доближи 700 лв., а междинната работна заплата - 2 500 лв..





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР