Снимки: Виждам те КАТ-ВарнаЗа втори пореден ден движението във Варна

...
Снимки: Виждам те КАТ-ВарнаЗа втори пореден ден движението във Варна
Коментари Харесай

Варна отново е под блокада заради гостуващите политици! Хората слизат от колите си. Брутални задръствания на много места

Снимки: " Виждам те КАТ-Варна "

За втори следващ ден придвижването във Варна е под безспорна обсада. Това излиза наяве от фотоси във фейсбук групата " Виждам те КАТ-Варна ".

Основни пътни артерии са блокирани от служители на реда поради днешната Четиристранна среща на премиера Бойко Борисов с сътрудниците му от Гърция и Румъния Алексис Ципрас и Виорика Дънчила, както и с президента на Сърбия Александър Вучич.



Движението от Варна към Златните е блокирано и в двете направления и няма помръдване, оплакват се хората. Много от тях даже излизат от колите си поради чакането.



Същото е ситуацията и по пътя от Кичево за Аксаковска гледка, който е затворен.



Шофьорите предлагат да избягвате тези места, а в случай че ви се постанова да преминете оттова, да се заредите с нерви. Полицаи има на доста места в града.



Българският министър-председател ще бъде хазаин на Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия в резиденция „ Евксиноград “. Премиерите Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президентът на Сърбия Александър Вучич ще обсъдят развиването на взаимните инфраструктурни планове в подтекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на районната непоклатимост, както и настоящи европейски въпроси.

По-късно водачите от формата ще проведат работен обяд, в който ще взе участие и министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху. Израелският министър председател е на работно посещаване в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР