Снимки TwitterМихаел Шумахер продължава да е скрит от света вече

...
Снимки TwitterМихаел Шумахер продължава да е скрит от света вече
Коментари Харесай

Истините и митовете за Шумахер - 4 години след като бе скрит от света! Истината е, че в момента той е

Снимки Twitter

Михаел Шумахер продължава да е прикрит от света към този момент 4 години, а към положението му господства една от огромните мистерии на новия век, написа dir.bg.

Германецът бе изместен във Villa La Reserve в швейцарското алпийско градче Гланд през септември 2014-а, след което към него се знае... съвсем нищо.

Шуми падна на ски отново в Алпите, само че във френската им част - край Ден де Буржен, където караше дружно със сина си Мик на 29 декември 2013 година Падането бе върху канара и каската избави живота му от директния удар. Но провалите върху мозъка бяха големи.

Две интервенции в първите 24 часа също са били животоспасяващи, а прогнозата на лекарите след тях бяха: Травмите са нанесли необратими последици върху мозъка на Шуми.



В идващите седмици, до момента в който той лежеше в клиниката в Гренобъл, се чуха по-обнадеждаващи гласове, като се заприказва за " частична парализа ", " проблем със зрение и диалект ", само че " възобновяване в огромна степен най-малко на двигателните функционалности ".

През април 2014-а пристигна и първото публично изказване на фамилията на Михаел, в което се споделяше, че той е изваден от изкуствената кома и " има усъвършенстване в положението му ".

През септември, преди 4 години, Шуми бе превозен в имението Villa La Reserve, издигнато през 2011-а. В изявление от същата година, седемкратният крал на Формула 1 съобщи, че това е фамилният дом и желае там " да се скрие от света, откакто се откаже от спорта ".

Съдбата реши да го направи по насила. Откакто бе изместен в дома в Гланд, той е безусловно прикрит от света. Невероятно е, само че във века на информативен водопад с вести за всичко, всеки и на всички места, към Шуми е разпъната непробиваема завеса от околния свят.

През тези 4 години действителните обстоятелства към положението на великия първенец на пистата са нищожни.

Съпругата Корина даде публично изказване през януари 2015-а и помоли да бъде уважавано спокойствието на фамилията и медиите да не се въртят към къщата.

Повод стана арест на папарак, който се бе опитал да снима вътрешността през прозорците на имението от лодка в езерото пред него.

Корина приказва още веднъж напролет на 2016-а и заяви за " малко усъвършенстване в положението му ", без никакви детайлности.

Вероятно най-близкият до Шуми човек през годините отвън фамилията му, направи последното си изказване преди 8 месеца.

На благотворително събитие Сабине Кем, неговият дълготраен управител и дясна ръка, сподели през сълзи: " Не искам да бъда питана за Михаел. Той е в молитвите ми всеки ден. Семейството му прави всичко належащо. ".

На процедура - изказване, което не ни споделя нищо.



Страницата на Шуми във фейсбук постоянно се обновява, пускат се остарели видеа и фотоси от славните години на пистата. Нищо за настоящото му здравно положение.

Дъщерята Джина Шумахер и синът му Мик не пропущат на 3 януари във всяка от тези 5 години да честитят рождения ден на баща си в обществените мрежи. Мнозина пробваха да открият знак в това, че през 2018-а за първи път Джина разгласява не цветна, а черно-бяла фотография на Михаел на датата.

Мистерията е цялостна и във всеки дребен жест, обява в обществените мрежи или кратичко изказване на някой, който е непосредствен до фамилията, се търси знак и тълкувание.

През декември предходната година швейцарско издание написа, че Шумахер по няколко пъти в месеца е на рехабилитационни процедури в близка клиника в Нион. Нещо, което бе опровергано стремително - от клиниката.

Семейството на Шумахер не сподели и дума по случая.

След посещаване в дома на приятеля си, Жан Тод, дълготраен началник във Ферари, показа дребни елементи от там.

Шуми е под грижите на 15 медицински лица от болница в Лозана. Няколко светила в рехабилитацията са настанени и живеят в имението. И толкоз.

Семейството осъди немско списание, разгласило станалата печално известна публикация за " коледното знамение " от края на 2015 година В нея с едри букви бе написано, че Шуми още веднъж се движи и е контактен.

" За страдание това не е правилно ", сподели Сабине Кем тогава, а делото бе извоювано и компенсацията от 45 000 $ - преведено за щедрост.

На 3 януари тази година френският вестник L`Equipe излезе с корица с лика на Шуми и написа: " Не си пропуснат ". Нямаше информативен мотив, просто бе отговор на глада за всичко, което може да се одобри като факт, или даже като знак, към Михаел.

" Разбираме фамилията му, което го пази от всичко в тези извънредно сложни за всички тях времена - написа вестникът. - Но също по този начин разбираме и милионите по света, които се интересуват за положението на Михаел. Те имат право да знаят по какъв начин е той ".

Отговор нямаше. Корина се е появила на 3 обществени събития през тази календарна година, Джина се състезава в конен спорт и върви по своя път, а Мик към този момент е водач във Формула 3 и се приказва, че скоро можем да го забележим във Формула 1.

Последната огромна " вест " към легендата е, че ще бъде изместен във вила в Майорка. Оказа се, че диалози за това в действителност са водени с кмета на едно градче там, само че към този момент - единствено толкоз.

Близък до фамилията отхвърли Корина да е е закупила имение, притежавано преди от Флорентино Перес. Разговорите са били опознавателни, няма никакво придвижване.

Семейството не реагира на никакви " подправени вести ", които излизат, а и те стават все по-разредени във времето. Вестник " Bunte " опита да предизвика реакция, като написа:

" Корина има цялостни права върху положението на Михаел (около 800 милиона евро), тъй като съдът изрично е определил брачният партньор и за некадърен да борави с парите си след здравно умозаключение ". И още веднъж никакъв отговор, нищо от Villa La Reserve. Едва ли някой там мисли за това по какъв начин ще се разпределят парите на Михаел сред децата му...

Писа се и за това, че Шуми плачел при типа на езерото и планините през прозореца. Дали е правилно...? Кой знае. Нито някой удостовери, нито отхвърли.

Липсата на информация поражда не просто дезинформация и подправени вести. На моменти се стига и до тотално луди теории, които граничат със сюжет на талант с развинтена фикция.

Появиха се уеб сайтове по тематиката, които придават ое по-голяма тайнственост на обстановката. Снимки - неразбираеми, правени като че ли с мобилен телефон " сякаш демонстрират " Шуми в стаята му, в леглото. Разбира се, такива снимки няма по какъв начин да има, не и при равнището на дискретност, което постанова фамилията.

Има е доктрина - и да, не се смейте, тя даже бе оповестена преди две години в немски жълти издания, за това по какъв начин Шумахер към този момент е добре, само че е избрал да не разкрива това пред света, с цел да се отдаде на спокоен живот. Как тъкмо се случва това ли? Нормално е да се питате.

Например - напълно изменен, с брада и дълга коса, пластични интервенции и бродещ из Алпите, без никой да го познае.

Доста несериозно и неуважително към положението на Михаел и цялата покруса.

Всъщност - какво знаем за положението му?

Освен очевидното, че той не е в положение да приказва и да се движи. Ако бе противоположното, до момента щяхме да сме го видяли и чули, с цел да има вълна от положителна сила и оптимизъм към цялостното му възобновяване.

Че Мик, който бе на 14 години в деня на случая, през днешния ден към този момент е мъж и следва пътя му. И че Корина съумя да стори невъзможното за века на информацията - да я блокира напълно и да резервира обичания си човек от света.

" Иска ми се едно - в миналото той отново да може да води естествен живот ", сподели Жан Тод още преди 4 години, когато Шуми бе изместен вкъщи.

Простичко благопожелание, а в действителност - значещо всичко за един човек и околните му.

И за милионите фенове на Михаел.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР