Снимки Twitter, Видео ФейсбукНападателят, който откри огън в трамвай в

...
Снимки Twitter, Видео ФейсбукНападателят, който откри огън в трамвай в
Коментари Харесай

Масова стрелба в Холандия! Убит и множество ранени при стрелбата по трамвай. Терористите са няколко

Снимки Twitter, Видео Facebook

Нападателят, който откри огън в трамвай в нидерландския град Утрехт, е избягал след стрелбата, предава AFP, като се базира на данни от полицията.

``
реклама

Към сегашния миг версията е за един нападател, само че управляващите не изключват присъединяване на повече хора. Съответното оповестиха локални медии, позоваващи се на правоохранителните органи.

Според очевидци нападателите са били четирима. 



По непотвърдени данни има един умрял и „ голям брой “ ранени. Колко тъкмо не се разяснява. Полицията заяви, че проверява вероятен „ терористичен претекст " за стрелбата. „ Възможен терористичен претекст е част от следствието ", съобщи полицията на Утрехт в известие, оповестено в обществената мрежа „ Туитър “.
Ръководителят на нидерландската национална работа за битка с тероризма, Петер-Яап Аалберсберг, съобщи на собствен ред, че се организират „ спешни съвещания ". Той акцентира, че „ терористичният претекст не е изключен. Информацията към момента не е цялостна ".

По информация на управляващите всички учебни заведения са затворени и е нараснало равнището за терористична заплаха в страната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР