Снимки: Туитър24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години особено

...
Снимки: Туитър24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години особено
Коментари Харесай

Това момиче слуша 6 години обиди от любимия си, но го посече с гениален ход

Снимки: Туитър

24-годишната Оливия Джаксън от Лондон слуша шест години изключително скъпото мнение за дрешника й от гаджето си Джак. И с цел да не бъдат пропилени остроумните му мнения, момичето им откри страхотна изгода.

Трудно е да се каже, за благополучие или не, само че Оливия сподели ексцентрично чувство за жанр. Момичето непрекъснато измисляше нови забавни комбинации, а гаджето й в отговор излизаше с не по-малко забавни обиди за тях. Обичайни, несъмнено. 

Тогава Оливия си откри специфичен акаунт в Instagram и го назова „ Дрехите, които ненавижда моето момче “ и стартира да излага фотоси с облеклото си там. За по-малко от година и половина Оливия събра над 50 хиляди почитатели. Много девойки симпатизираха на Оливия и нейните рокли („ кухненска забрадка “), поли („ жена на чайник “) и палто, написа „  Дейли мейл “.



Момичето даже пусна своя хаштаг - #clothesmyboyfriendhates, в който други консуматори споделят своите фотоси, написа Life.ru. 



Но макар светлата атмосфера на блога, бе открита и муха в мехлема. Някои упрекнаха Джак в пристрастност и операция, само че Оливия побърза да ги успокои с фразата: „ Струва ми се, че нещо се е изгубило в превода. Понякога е мъчно да схванеш английския комизъм и жлъч, само че не е толкоз тъмно, колкото си мислиш. ”

Превод: „ Петел ”

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР