снимки: Туитър/Jenny McCannЗдрав 42-годишен баща в отлична форма, който обича

...
снимки: Туитър/Jenny McCannЗдрав 42-годишен баща в отлична форма, който обича
Коментари Харесай

Млад баща антиваксър прати последното съобщение до близначката си преди почине от вируса

снимки: Туитър/Jenny McCann

Здрав 42-годишен татко в отлична форма, който обича скалното катерене и културизма, изпрати известие до сестра си близначка с думите „ Не им позволявай да се откажат от мен “ малко преди да почине, откакто се болести с вируса. Това описа „ Дейли мейл ”.

Джон Айърс, строителен специалист от Саутпорт, Мърсисайд, се е изкачвал по планините на Уелс и е къмпингувал в диво положение месец преди гибелта си през юли. Той си е отишъл тъкмо четири седмици откакто пробата му е позитивен.



Сестра му близначка Джени Маккан от Лондон сподели, че той е „ най-способният и здрав човек, който познавам “ и е считал, че ще има единствено „ леко заболяване “, в случай че се болести с вирус. Той споделил също, че има „ религия в личното си величие “.  Сестра му обаче разкри също, че е имал астма.



Преди да отиде на уред за вентилация в болница, Айърс признава, че му се желае да е бил имунизиран. После той умира в интензивно лекуване, откакто страда от зараза и органна непълнота, оставяйки след себе си щерка на 19 години.

Неговата близначка разкри последноно известие, който е получила от брат си близнак, преди той да бъде провокиран в кома, изпратено на 11 юли, гласи: „ Не им позволявайте да се отхвърлят от мен “.



Айърс е бил „ уверен антиваксьор ”, описа сестра му и  добави, че фамилията " всички са се скарали с него поради неговата позиция ". Тя разгласява поредност от туитове него през август, седмица след гибелта му, казвайки: „ Моят 42-годишен брат близнак умря в ITU (отделение за интензивно лечение) предходната седмица. Той умря тъкмо четири седмици след позитивен тест. Самопризнал песимист във имунизацията, който сподели, че „ в случай че можеше да върне времето обратно “, би постъпил по различен метод ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР