Снимки: СтрумаЕдна нестандартна, приказна, горска и вълшебна сватба вдигнаха младите

...
Снимки: СтрумаЕдна нестандартна, приказна, горска и вълшебна сватба вдигнаха младите
Коментари Харесай

Такава сватба никога не е имало в Брежани, Поли и Иван сътвориха нещо невиждано!

Снимки: Струма

Една ексцентрична, приказна, горска и вълшебна женитба подвигнаха младите влюбени Поли и Иван Иванови от симитлийското с. Брежани. 250 индивида бяха част от най-щастливото събитие в техния живот, написа struma.com.

Осем месечна подготовка бе потребност на младото семейство за създадат всичко, както са мечтали. Поли е строителен инженер и работи в Благоевград а Иван е финансист магистър и се развива в частния бизнес. Кумове бяха Влади, който е един от най-хубавите другари на Иван и пръв братовчед на булката, а кума стана сестрата на младоженеца Алекс. Горди, родителите им Даниела и Борислав Иванови и Спас и Антоанета Николови, едвам сдържаха сълзите си от наслада през целия ден.

Хората от селото се събраха на центъра, с цел да видят красивата младоженка и жених, като последваха дълги хора, тостове и поздрави. Младото семейство показа, че още предходната година са щели да кажат заветното " Да " само че са изчакали своята любовна дата 7.07, защото преди шест години точно на тази дата признали възприятията си.

За да създадат своя ден още по-незабравим Иван и Поли взеха решение цялата им декорация да бъде в етно претекстове, а фотосесията им бе направена в гората над с. Брежани. Гостите бяха очаровани от концепциите на младите и споделяха,че на на по-приказна женитба не са участвали. Заветното " Да " също си споделиха в родното село. Купонът продължи в хотел " Орбита " до ранни зори, по този начин сватбата им бе 24 часова.

Първият сватбен танц бе на обичаната им ария " Тез очи зелени ". Един от най-интересните моменти и изненада за всички посетители бе, когато зазвуча националната ария " Стамена ", а двамата младоженци се появиха с детайли на национални носии и затанцуваха Веднага към тях се причислиха някои от гостите, които професионално танцуват национални танци. Бурни овации и поздравления последваха за следващата истинска и ексцентрична изненада.. Всичко от с. Брежани са известни с танцовите си умения и го потвърдиха за следващ път. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР