Снимки: струма.бгЗемеделски производител и фермер e загинал в нелепата катастрофа на пътя

...
Снимки: струма.бгЗемеделски производител и фермер e загинал в нелепата катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Потресаващи подробности за трагедията край Дупница: Емил загинал заради

Снимки: струма.бг

Земеделски производител и фермер e загинал в нелепата злополука на пътя сред дупнишките села Червен брег и Крайници. Това съобщи струма.бг. 

44-г. Емил Димитров пътувал с персоналния си автомобил “Хонда ” за Крайници, където е трябвало да достави няколко касетки с ягоди. Изведнъж му прилошало зад кормилото, изпуснал ръководството на автомобила и се забил в пътнотранспортна машина, която се намирала на платното, ръководена от млад мъж от Благоевград.

На мястото на трагичния инцидент три девойки, очевидци на случилото се, описаха следното: “Ние пътувахме след хондата, когато внезапно автомобилът се насочи към пътностроителната машина и се заби в нея. Младият мъж, който управляваше машината, ни спря, с цел да помогнем. На водача му беше прилошало ".

" Отворихме вратата на автомобила, той изхърка и спря да диша. Позвънихме на тел. 112 да търсим помощ. От удара хондата се смачка свиреп в предната си част. На младежа, който управляваше пътната машина, му няма нищо, само че беше изплашен ”, описаха девойките.

Загиналият водач Емил Димитров е живял със фамилията си в с. Джерман. Има три деца, като най-голямото е на 10 година Със брачната половинка му отглеждали стадо кози и обработвали ниви с картофи, жито и зеленчуци. Семейството целогодишно е продавало създаденото от полето на зеленчуковия пазар в Дупница.


В Джерман се разяснява, че неотдавна е идвала инспекция от ДНСК  за построена от него сграда към фермата за кози и желали да я съборят, което го тормозило и бил кахърен.

От аутопсията ще се откри каква е повода за гибелта на 45-г. Емил Димитров. Медиците от Спешен център допускат, че най-вероятно е умрял от инфаркт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР