Снимки стоп кадър Россия1На 1 март руският президент Владимир Путин

...
Снимки стоп кадър Россия1На 1 март руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Ето ги отблизо новите оръжия на Путин Огнено кълбо и ракета с ядрен двигател

Снимки стоп кадър " Россия1 "

На 1 март съветският президент Владимир Путин показа най-новите стратегически военни разработки, които, по думите му, нямат аналози в света. Презентацията беше съпроводена с видеоклипове, които да покажат опциите на оръжията. Ето малко изложение на с какво тъкмо се похвали Русия. Балистична ракета " Сармат " Новата междуконтинентална ракета ще размени комплеска " Воевода ", написа Actualno.com.

Нейните дейни тествания към този момент са почнали. Ракетата тежи 200 тона и съвсем няма ограничавания в далечността на полета. " Сармат " е снабдена с необятен набор на нуклеарни и хиперзвукови муниции с огромна мощ, а по този начин също и с най-съвременните системи за превъзмогване на ПРО. Проведени са сполучливи тествания на новата крилата ракета с нуклеарна енергийна установка, която ще има безграничен радиус на деяние и непредсказуема траектория на полета.



Ракетата няма балистична траектория на полета при придвижване към задачата, по тази причина ПРО системата е безсилна пред нея. Разработени са безпилотни подводни апарати, които имат междуконтинентален обхват със скорост в пъти скоростта на подводниците, актуалните торпеда и най-скоростните кораби. Хиперзвуков ракетен комплекс " Кинжал " От 1 декември 2017 година на опитно-бойно дежурство в Южния боен окръг е подложен хиперзвуковият авиационно-ракетен комплекс " Кинжал ".



Самолетът-носител е кадърен да достави комплекса в точката на предопределение за броени минути. По време на полета ракетата реализира маневриране на всички сектори на траекторията и се движи със скорост, превишаваща тази на звука 10 пъти. Обсегът на действието ѝ е над 2000 км.

Започнало е серийно произвеждане на ново стратегическо оръжие – комплекс " Авангард " с плануван хвъркат блок. Системата разрешава да се правят междуконтинентални полети в плътните пластове на атмосферата с хиперзвукова скорост, превишаващо цифрата на Мах (бел. ред. - отношението на скоростта на обещано тяло към скоростта на звука в средата, в която то се движи) повече от 20 пъти. Блокът е кадърен дълготрайно верме да маневрира като горещо огнено кълбо, " на практика в изискванията на плазмообразувание ".



Бойни лазерни комплекси Създадено е перспективно оръжие на нови физически правила – бойни лазерни комплекси. От 2017 година те към този момент са включени в съветската армия. Путин не изпадна в детайлности за характерността им, като съобщи единствено, че Русия е на крачка напред по този въпрос спрямо останалите страни.



Междувременно Путин назова " агитация " мненията на анализаторите за началото на нова Студена война след оповестяването на съответното въоръжение. Според Путин конкуренцията във въоръжаването е почнала още през 2002 година, когато Съединени американски щати излизат от контракта на ПРО, заяви NBC. " От друга страна има въоръжение, от което Русия не може да се отбрани. Това е залог за това, че оръжието няма да се ползва ", добави от своя страна представителят на съветския президент Дмитрий Песков. Руският президент удостовери, че всички показани оръжия към този момент сполучливо са минали тествания, доказвайки, че парите на американските данъкоплатци, изхарчени за противоракетна защита, са " хвърлени напразно. "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР