снимки: Pixabay, БулфотоМинистерството на околната среда и водите изпрати до

...
снимки: Pixabay, БулфотоМинистерството на околната среда и водите изпрати до
Коментари Харесай

МОСВ направи уточнение: Само промишлените кладенци ще са с водомер, за собствени нужди - не трябва

снимки: Pixabay, Булфото

Министерството на околната среда и водите изпрати до „ Петел “ категорично конкретизиране, че не всички кладенци ще би трябвало да бъдат снабдени с водомери, които би трябвало да бъдат регистрирани до 27 ноември. От пресцентъра на институцията акцентират, че става въпрос за промишлените кладенци, не и за тези за лични потребности.

Информацията, че безусловно всички кладенци би трябвало да са с водомери, не дава отговор на казаното от министъра по Българска национална телевизия, обявиха от пресцентъра на Министерство на околната среда и водите.

„ Разрешено е да се употребява до 10 кубика вода на ден и даже е гратис. Не може обаче да имаш безвъзмездна промишлена активност. Затова ние дефинираме 2 стотинки на кубик, в случай че толкоз питате, нямаме веществен интерес. Не може обаче всеки да дупчи, където му пристигна, тъй като има огромна възможност да навреди на по-голям източник на водоснабдяване “, изясни министър Емил Димитров в утринния блок на Българска национална телевизия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР